Annonce
Navne

Turistforeningens strategi er forsinket

Frøslevlejren er områdets mest besøgte turistattraktion. Privatfoto
Digital generalforsamling i Turistforeningen for Aabenraa & Grænselandet. Ny strategi forsinket på grund af corona.

AABENRAA:  Generalforsamlingen i Turistforeningen for Aabenraa & Grænselandet måtte afvikles digitalt på grund af corona. Det lykkedes dog at få en ny mand i bestyrelsen - nemlig Hans Petersen fra Uge Lystfiskeri. Ny suppleant blev Kristian Skjoldager fra Sportscentrum.

På det konstituerende møde efterfølgende blev Lisa Christine Zerina Jonasson fra Frøslevlejrens Museum genvalgt som formand. Martin Bugslag fra Fjordlyst og Gåsevig Camping blev genvalgt som næstformand, og  Peter Rømer fra Holdbi Kro blev genvalgt som kasserer.
Bestyrelsen består derudover af Randi Hadberg Nielsen fra Skovriddergaarden og Typografisk samt Hans Petersen fra Uge Lystfiskeri og Camping.

Suppleanter er Jette Eskjær Aagaard fra Glasværkstedet Eskjær AA og Kristian Skjoldager fra Sportscentrum.

Annonce

Optimisme

- Jeg er rigtig glad for, at der er kommet fornyede og engagerede kræfter ind i bestyrelsen, og jeg ser virkelig frem til et godt samarbejde. Vi har flere projekter i støbeskeen - ikke mindst strategiudviklingen, som bliver en meget vigtig milepæl for turistforeningen. Der er god grund til at se ind i 2021 med optimisme, siger formanden, Lisa Christine Zerina Jonasson, i en pressemeddelelse.
Siden efteråret har turistforeningen samarbejdet med konsulentfirmaet Seismonaut. Formålet med samarbejdet er, at der skal udvikles en ny strategi for turistforeningen.
Den består i at samle en fælles vision, mål og handlingsplan og sikre gode snit- og kontaktflader med andre aktører og samarbejdspartnere. Strategien skulle have været præsenteret for foreningens medlemmer på generalforsamlingen, men grundet corona er processen forsinket.

Foreningens bestyrelse og Seismonaut arbejder videre med udviklingen og ser frem til at kunne præsentere en ny strategi inden udgangen af 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Esbjergs sidste kvotekonge skovler penge: Har tjent mere end en kvart milliard kroner de sidste ti år, men nu truer Brexit

Erhverv

Montører overfuses af vrede kunder på hjemmekontoret: Nu får de hjælp til at nedtrappe konflikterne

Sydjylland

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Sønderborg For abonnenter

Modstander undrer sig over byggeri af biogasanlæg: - Det er grove løjer

Annonce