Annonce
Gear

Turtle Beach Elite Pro 2 er til den seriøse gamer

Tutle Beach Elite Pro 2 + superamp er det fulde og ikke særligt mundrette navn for headsettet fra Turtle Beach, der med et prisskilt på 2200 kr. må siges at appellere til de mere seriøse gamere. Pr-foto

Turtle Beach har profileret sig som de professionelles valg inden for e-sport og har indgået partnerskab med danske Astralis blandt andre.

Jeg ser her nærmere på deres topmodel, Elite Pro 2, der kommer med den obligatoriske ”superamp”, som jeg vender tilbage til.

Annonce
Selvom Elite Pro 2 har en høj plastik-faktor, føles sættes eksklusivt og lækkert i brug. Komforten er god, og lyden er fremragende til gaming. Pr-foto

Eksklusiv pakke

Elite Pro 2 henvender sig med en pris på 2200 kr. til de seriøse gamere, og det indtryk får man også, når man får headsettet i hænderne.

Turtle Beach står skrevet med glitrende sølv på den sorte æske, der er inddelt i flere lag, som opbevarer hhv. headset, superamp, mikrofon og ledninger. Elite Pro 2 er nemlig ikke trådløs, men kommer til gengæld med så mange meter ledning, at det ikke er et problem. Jeg har testet headsettet sammen med Xbox One X, og ledningerne kunne let nå på tværs af min stue.

Headsettet er let at slutte til konsollen via usb, og når den gratis tilhørende app er hentet, kan lyden indstilles via den. Elite Pro 2 og den tilhørende superamp føles på trods af en høj plastik-faktor ret eksklusivt, særligt når headsettet tages i brug.

Komfortabel og vellydende

Elite Pro 2 er et meget komfortabelt headset at have på – også når du sidder og gamer i adskillige timer i streg. Puderne til hvert øre er bløde og med memory foam, og sættet sidder også godt, selvom man bærer briller.

Det vigtigste for et headset – og særligt i denne prisklasse – er dog lyden. Elite Pro 2 imponerer under gaming, især i FPS, hvor det kan give en fordel, at man kan høre, hvad der sker, og hvor det sker. Detaljegraden er nemlig rigtig høj, og de retningsbestemte lyde i Dolby Atmos er klart definerede. Det er en fornøjelse at spille med Elite Pro 2, hvor lyden næsten ikke kan blive for høj – og den tilhørende app gør det muligt at tilpasse forskellige lydscenarier, så lytteoplevelsen kan skræddersyes den enkelte gamer og det enkelte spil.

Elite Pro 2 bruger bluetooth, men kun til indstilling af den medfølgende superamp. Headsettet kræver med andre ord ledning, når der skal games - og der er masser af ledning. Pr-foto

Luksus for casual gaming

Jeg prøvede også at lytte til musik og se nogle film med Elite Pro 2 i min test, og her var jeg mindre imponeret. Bevares, det lyder rigtig godt, men jeg har høretelefoner, der er bedre til musik, og jeg foretrækker mit surround-anlæg til film. Elite Pro 2 markedsføres imidlertid ikke til film og musik, men til gaming, og her excellerer det.

Elite Pro 2 er uden tvivl et af de bedste, hvis ikke det bedste, headset til gaming, vi har testet på Gear-redaktionen. Er du casual gamer, som undertegnede, kan det være svært at forsvare en pris på 2200 kr. for et headset – men er gaming mere end bare en hobby, eller aspirerer du til at udfordre Astralis i fremtiden, så vil Elite Pro 2 være prikken over i’et for din gaming-oplevelse.

Pris og tilgængelighed: Elite Pro 2 + super amp kan købes online og i butikker for 2.199 kr.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Klar til kamp om ballon-forbud: Esbjerg-politikere bokser endnu en runde

Leder For abonnenter

JV mener: Bander har kun fortjent foragt

Det er en politisk dom, der fredag faldt ved byretten i København, mener Loyal to Familia. Det er selvfølgelig noget vrøvl. Men det kan egentlig ikke undre, at bandemedlemmerne med deres systematiske lovovertrædelser ikke har respekt for, at vi lever i en retsstat. Her er det heldigvis sådan, at det er uafhængige domstole, der frikender eller dømmer de tiltalte. Fredag var dommen, at et midlertidigt politiforbud mod Loyal to Familia blev gjort permanent, og at banden blev opløst som forening. Og som det er i en retsstat, kan dommen ankes, hvilket Loyal to Familia har gjort. Så sagen fortsætter i Landsretten 1. september, og det er sandsynligt, at den tabende part i den sag vil forsøge at få en endelig afgørelse i Højesteret. Men uanset det videre forløb er det en meget opsigtsvækkende dom, da det er første gang, at en domstol opløser en forening. At danne en forening er en grundlæggende frihedsrettighed i Grundloven. Men Grundloven siger også, at foreninger, der virker ved vold eller søger at nå deres mål med vold, kan opløses ved dom. Det er heldigvis meget svært at få forbudt og opløst en forening i Danmark. Og når det gælder rockergrupper og bander, er det kompliceret for anklagemyndigheden at bevise, at de er foreninger i Grundlovens forstand. Derfor er det ikke domme som den, der fredag faldt mod Loyal to Familia, som kommer til at løse problemet med den den organiserede kriminalitet. Det kræver en konstant kamp fra myndighedernes side, og at vi som samfund ikke falder for fristelsen til at forherlige bander. De har kun fortjent fordømmelse og foragt. Forhåbentlig vil dommen dog øge trygheden for landets øvrige borgere. Det er der brug for. Kriminelle bander skaber masser af ulykke og utryghed med deres tyranniske adfærd i form af trusler, vold og afpresning. At omfanget af ugerningerne er stort, viser det skræmmende store antal medlemmer af bander og rockergrupper, som lige nu er varetægtsfængslet eller afsoner en dom: 372.

Kolding

V og DF vender på en tallerken igen: Bekymring fra borgere får dem til at fravælge konsulenter på resultatløn

Esbjerg

Esbjerg Kommune: Slut med balloner til børn efter kritik af kommunalt arrangement

Annonce