Annonce
Gear

Turtle Beach Elite Pro 2 er til den seriøse gamer

Tutle Beach Elite Pro 2 + superamp er det fulde og ikke særligt mundrette navn for headsettet fra Turtle Beach, der med et prisskilt på 2200 kr. må siges at appellere til de mere seriøse gamere. Pr-foto

Turtle Beach har profileret sig som de professionelles valg inden for e-sport og har indgået partnerskab med danske Astralis blandt andre.

Jeg ser her nærmere på deres topmodel, Elite Pro 2, der kommer med den obligatoriske ”superamp”, som jeg vender tilbage til.

Annonce
Selvom Elite Pro 2 har en høj plastik-faktor, føles sættes eksklusivt og lækkert i brug. Komforten er god, og lyden er fremragende til gaming. Pr-foto

Eksklusiv pakke

Elite Pro 2 henvender sig med en pris på 2200 kr. til de seriøse gamere, og det indtryk får man også, når man får headsettet i hænderne.

Turtle Beach står skrevet med glitrende sølv på den sorte æske, der er inddelt i flere lag, som opbevarer hhv. headset, superamp, mikrofon og ledninger. Elite Pro 2 er nemlig ikke trådløs, men kommer til gengæld med så mange meter ledning, at det ikke er et problem. Jeg har testet headsettet sammen med Xbox One X, og ledningerne kunne let nå på tværs af min stue.

Headsettet er let at slutte til konsollen via usb, og når den gratis tilhørende app er hentet, kan lyden indstilles via den. Elite Pro 2 og den tilhørende superamp føles på trods af en høj plastik-faktor ret eksklusivt, særligt når headsettet tages i brug.

Komfortabel og vellydende

Elite Pro 2 er et meget komfortabelt headset at have på – også når du sidder og gamer i adskillige timer i streg. Puderne til hvert øre er bløde og med memory foam, og sættet sidder også godt, selvom man bærer briller.

Det vigtigste for et headset – og særligt i denne prisklasse – er dog lyden. Elite Pro 2 imponerer under gaming, især i FPS, hvor det kan give en fordel, at man kan høre, hvad der sker, og hvor det sker. Detaljegraden er nemlig rigtig høj, og de retningsbestemte lyde i Dolby Atmos er klart definerede. Det er en fornøjelse at spille med Elite Pro 2, hvor lyden næsten ikke kan blive for høj – og den tilhørende app gør det muligt at tilpasse forskellige lydscenarier, så lytteoplevelsen kan skræddersyes den enkelte gamer og det enkelte spil.

Elite Pro 2 bruger bluetooth, men kun til indstilling af den medfølgende superamp. Headsettet kræver med andre ord ledning, når der skal games - og der er masser af ledning. Pr-foto

Luksus for casual gaming

Jeg prøvede også at lytte til musik og se nogle film med Elite Pro 2 i min test, og her var jeg mindre imponeret. Bevares, det lyder rigtig godt, men jeg har høretelefoner, der er bedre til musik, og jeg foretrækker mit surround-anlæg til film. Elite Pro 2 markedsføres imidlertid ikke til film og musik, men til gaming, og her excellerer det.

Elite Pro 2 er uden tvivl et af de bedste, hvis ikke det bedste, headset til gaming, vi har testet på Gear-redaktionen. Er du casual gamer, som undertegnede, kan det være svært at forsvare en pris på 2200 kr. for et headset – men er gaming mere end bare en hobby, eller aspirerer du til at udfordre Astralis i fremtiden, så vil Elite Pro 2 være prikken over i’et for din gaming-oplevelse.

Pris og tilgængelighed: Elite Pro 2 + super amp kan købes online og i butikker for 2.199 kr.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Sorte næsehorn på vej tilbage

Danmark

Live: Antallet af test ligger under ambitionen - årsagen er færre henvisninger lyder det fra regionerne

Annonce