Annonce
Kolding

Tusind delte opslag om stjålet camplet: Det var helt vildt overvældende

Campingferien for Anders Møller Balle, Camilla Oxholm Hansen, deres datter Isabella og den ældste datter på 14 år var kortvarigt i fare, men en tilfældig forbipasserende spottede deres stjålne camplet hos en virksomhed i Kolding. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
I ugen op til at Anders Møller Balle og familien skulle af sted på deres første campingferie, var deres camplet pludselig væk. Han satte sig til tasterne, efterlyste den på Facebook, og så væltede det ind med søde kommentarer fra hele landet.
Annonce

Vamdrup: Anders Møller Balle og Camilla Oxholm Hansens sommerferie har indtil videre budt på lidt mere spænding, end de lige havde håbet på. De købte for nogle måneder siden en gammel camplet, fordi familien i år ville forsøge sig med campingferie, men ugen op til at de skulle af sted, var campletten pludselig væk.

- Jeg var på besøg hos min far på Fyn, og så ringede Camilla til mig og spurgte mig, hvad jeg havde gjort af campletten. Jeg svarede pænt, at den stod da i haven, men det kunne hun så fortælle mig, at det gjorde den ikke, og så var jeg jo sikker på, at der var nogen, der havde rendt med den, siger Anders Møller Balle, og Camilla er hurtig til at supplere:

- Men vi joker altid lidt frem og tilbage med hinanden, så der gik alligevel lige nogle minutter, før det gik op for mig, at den rent faktisk var væk, siger hun.

Annonce

Eftersøgt på Facebook

Efter at have talt med politiet og naboerne valgte Anders Møller Balle at lave et opslag på Facebook med et billede af campletten, et tilbud om en dusør på 1500 kroner og en opfordring til, at man skulle kontakte familien, hvis man spottede den.

Opslaget blev hurtigt delt næsten 1000 gange af personer fra hele landet, og det væltede ind med tilbud til familien om, hvor de kunne låne en campingvogn eller camplet til deres tur.

- Det var helt vildt overvældende at opleve, hvad folk de skrev til os. Der var blandt andet en på Sjælland, som skrev, at vi sagtens kunne låne hans campingvogn, når nu vi alligevel skulle på ferie i Rødvig. Et vildt fremmed menneske. Det var simpelthen sådan en fin gestus, siger Anders Møller Balle.

Annonce

Tilfældigt spottet

Et par dage efter de mange delinger af opslaget ringede telefonen pludselig. I den anden ende af røret var en dame, som mente, at hun havde spottet campletten parkeret hos en bilvirksomhed i Kolding.

- Hun gik tilfældigvis tur i det område og ringede så til mig. Camilla havde bilen, så jeg kontaktede min bror, som var på vej til Kolding. Han svingede forbi virksomheden, og vi kunne så hurtigt se på nummerpladen, at det var den. Jeg sagde til min bror, at nu skulle han bare blive stående, siger Anders Møller Balle.

Han gik derefter på jagt efter en bil hos naboerne for at komme til Kolding og få fragtet campletten hjem til den rette adresse igen.

- Vi havde en rigtig god ferie, og vi er virkelig glade for, at hun lige så det og tilfældigvis også havde set opslaget. Hun ville ikke have dusøren, men sagde at vi kunne købe en stor is til vores børn, men jeg tænker, at vi lige kører forbi hende en dag med et par flasker rødvin, siger Anders Møller Balle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Provinsens kræftramte børn kan blive tvunget til København: Politikere og overlæge er rystede

Annonce