Annonce
Kolding

TV-program kommer til Kolding

Mads Holst (tv) fra Green Square glæder sig til at møde nye sælgere med spændende ting i den nye sæson af "Hvem byder bedst". Foto: Anders Brohus.
Annonce

Kolding: Nu har du chancen for at gøre en rigtig god handel i TV-programmet "Hvem byder bedst". I august kommer TV2 og TV2 FRI til Kolding sammen med fem passionerede købere, der er klar til at byde på dine skjulte skatte. Måske har du et arvestykke, som er mere værd, end du ved.

TV2 inviterer derfor danskere med skjulte skatte ind til optagelserne af anden sæson af "Hvem byder bedst", når de til august stiller et stort TV-telt op i Kolding. Her står vurderingseksperter klar til at vurdere genstandene. Efterfølgende får man chancen for at præsentere sin skjulte skat for fem købere, der vil kæmpe om at få lov at købe den. Om man vil sælge den til dem for det højeste bud, er op til en selv.

Optagelserne foregår den 14.-15. august i Geografisk Have i Kolding. Det hele vil blive filmet og lavet til tv-programmet "Hvem byder bedst" sæson to, der vises på TV2 og TV2 FRI i 2021.

Tilmelding sker via https://shortaudition.net/Hvembyderbedst eller via mail til hvembyderbedst@blu.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Næsthøjeste smittestigning nogensinde: De fleste kommuner rammes

Kolding

To elever mere i Alminde-Viuf er smittet med corona: Alle 9. klasser er sendt hjem

Annonce