Annonce
Vejen

TV-vært bliver konferencier på kartoffelfestival

Anne Hjernøe bliver konferencier til kartoffelfestivallen, der skal sætte fokus på fremtidens fødevareproduktion i forhold til bæredygtighed. Foto: Vejen Kommune
Kartoffelfestivallen i Hovborg er tilbage efter et år med alternativ afvikling. Her bliver det med tv-værten Anne Hjernøe som konferencier.

Vejen: Efter et år med en alternativ afvikling er der igen i 2021 fuldt program på kartoffelfestivalen i Hovborg. Fra onsdag d. 18. august til og med lørdag d. 21. august byder festivalen på en række aktiviteter, blandt andet en erhvervskonference, som Vejen Kommune er med til at arrangere.

- Vejen er Danmarks fødevarecentrum og en stor landbrugskommune. De to erhverv er nogle af vores styrkepositioner. Derfor giver det god mening at bakke op om en erhvervskonference. I Vejen Kommune har vi en vækststrategi 2025, og mange af indsatserne her vil blive berørt under konferencen, forklarer Jan Nielsen, erhvervskonsulent i Vejen Kommune.

Fokus på fremtidens løsninger

Formålet med erhvervskonferencen er blandt andet at give mulighed for sparring og erfaringsudveksling for deltagerne.

- Vi vil gerne åbne op for dialog mellem forskellige erhverv, for vi tror på, at vi sammen er stærkere og bedre kan ruste os til fremtidens krav omkring klima, bæredygtighed og ressourceforbrug, siger Jan Nielsen.


Så snart det handler om klima og bæredygtighed, så har du min opmærksomhed.

Anne Hjernøe


Netop med fokus på klima og bæredygtighed har forfatter, kok og tv-vært Anne Hjernøe sagt ja til at være konferencier på erhvervskonferencen.

- Så snart det handler om klima og bæredygtighed, så har du min opmærksomhed. Når to så vigtige emner samtidig bliver sat i relation til smag og sundhed, så bliver det jo endnu mere interessant. Danmark er et lille land, men stadig et vigtigt landbrugsland. Derfor er det vigtigt, at vi også fokuserer på fremtidens fødevareproduktion. Alt det synes jeg, at arrangementet i Vejen sætter fokus på. Derfor er jeg super glad for, at jeg får lov til at være en del af den spændende og vigtige debat, som finder sted i august, siger Anne Hjernøe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Kongeskibet satte et kulinarisk punktum for 101 års genforening

Sport

En ærlig Kasper Hjulmand: Vi skulle aldrig være gået på banen igen med chokerede spillere

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sønderborg

Gense videoen: Dronningen holder reception på Kongeskibet i Sønderborg

Annonce