Annonce
Tønder

TV2 sender direkte fra Søs Fenger-koncert i Emanuel

Søs Fenger optræder i Kulturhuset Emanuel i Skærbæk lørdag. TV2 vil sende live fra koncerten i forbindelse med landsindsamling, der skal sikre flere træer i Danmark. Pr-foto
På lørdag spiller Søs Fenger Kulturhuset Emanuel i Skærbæk op med sang og musik. Koncerten finder sted samtidig med indsamlingsshow til fordel for træplantning - derfor sender TV2 indslag direkte fra koncerten.

SKÆRBÆK: Lørdag aften spiller Søs Fenger i Kulturhus Emanuel i Skærbæk. Egentlig burde en koncert med sangeren slet ikke kunne lade sig gøre, for en kunstner i den prisklasse er sædvanligvis ikke mulig at booke for Kulturhuset i Skærbæk, som alene er drevet af frivillige, ulønnede hjælpere. At det alligevel lader sig gøre skyldes Feriepartner Rømøs oplevelsespulje, som har givet støtte til afvikling af koncerten.

- Det er en meget taknemmelig koncertgruppe, der nu med stor begejstring kan præsentere Søs Fenger på scenen i den tidligere frimenighedskirke. Hvor præsten tilbage i tiden har fortalt historier gennem prædiken, skal Søs Fenger nu fortælle sine historier gennem musikken – og hvor er der bedre plads til at lade toner flyde ud under loftet end i et gammelt kirkerum, lyder det fra Tanja Vodder, der er talsmand for koncertgruppen i Kulturhuset Emanuel i en pressemeddelelse.

Annonce

Det er en meget taknemmelig koncertgruppe, der nu med stor begejstring kan præsentere Søs Fenger på scenen i den tidligere frimenighedskirke.

Tanja Vodder, talsmand, Kulturhuset Emanuel

Udeservering

Publikum kan forvente en koncert, hvor Søs Fenger i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt, øser ud af sine mange oplevelser fra sit liv som sangerinde.

Koncerten finder sted samtidig med, at TV2 og Danmarks Naturfredningsforening sender deres store indsamlingsshow "Danmark planter træer" - og både Søs Fenger og Kulturhus Emanuel vil dukke op i den direkte transmission.

For at "invitere" flere til at deltage i festen, vil baren være rykket udenfor, så alle interesserede kan kigge forbi - også dem som ikke har købt billet til koncerten.

Øl = støtte

Interessen for koncerten er ganske stor. Allerede fredag var der udsolgt af de forholdsvis dyre billetter, der inkluderer mad forud for koncerten. Prisen her var 475 kroner.

Mandag middag var der kun 40 almindelige billetter tilbage. Prisen er 250 kroner plus gebyr.

Søs Fenger-koncerten finder sted i Kulturhuset Emanuel lørdag klokken 20.

På aftenen donerer Emanuel 10 kroner for hver solgt øl til indsamlingen.

Ifølge den udsendte pressemeddelelse er det ambitionen, at indsamle midler til at plante én million træer i Danmark og engagere danskerne i denne mission.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Østergade skal være mere grøn

Leder For abonnenter

Forløb om udligning er uskønt

Selvom Danmark er et lille land, er der betydelig forskel på de økonomiske vilkår i de enkelte lokalområder. Derfor er det sund fornuft med kommunal udligning, så borgerne kan få i hvert fald nogenlunde ens levevilkår, uanset om de bor i et velhaverområde nord for København eller i en kommune, der for eksempel er udfordret af mange ældre, plejekrævende borgere og lave husstandsindkomster. Ordninger af denne karakter vil nødvendigvis skabe splid. Nogle kommuner vil føle, de skal aflevere for meget, mens andre oplever at modtage for lidt. Men for at acceptere ordningen er det i det mindste nødvendigt, at man lokalt kan forstå den. Her er det tilsyneladende gået helt galt med regeringens udspil til en udligningsreform. Flere borgmestre erkender, at de ganske enkelt ikke begriber resultaterne, selv om regeringen lidt efter lidt er rykket ud med flere detaljer og regnestykker. De frustrerede borgmestre får opbakning fra professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet Per Nikolaj Bukh, der kalder forløbet rodet og kaotisk. Bedre bliver det ikke af, at der undervejs havde sneget sig en regnefejl på 200 millioner kroner ind i udspillet. Fejlen er erkendt, undskyldt og rettet. Men ellers mener Socialdemokratiets finansordfører, Christian Rabjerg Madsen, at alt er i bedste orden. Processen har været som ved foregående udligningsreformer, og ingen tal bliver holdt hemmelige. Per Nikolaj Bukh mener til gengæld, at informationerne er kommet for langsomt og kun afleveret under pres. Han foreslår derfor, at den store reform bliver sat på pause. Ligefrem at standse et så omfattende projekt midt under forhandlingerne er nok at gå en kende for vidt. Men det ville klæde regeringen at erkende, at håndteringen har været uskøn, hvilket da også har fået De Konservative og Liberal Alliance til at forlade forhandlingsbordet på grund af manglende informationer, mens Venstre kun tøvende mødte op – ligeledes fordi partiet, følte de på forhånd vidste for lidt.

Kolding For abonnenter

Kolding kæmpede mod vandmasserne: Her er forklaringen på oversvømmelserne

Annonce