Annonce
Kolding

Tvillinger fra tv-programmet Først til verdens ende: Vi begyndte at finde hinanden så småt for et par år siden, da vores far døde, men inden da kunne vi ikke kigge på hinanden

Michael Mallin (t.h.) er sammen med sin tvillingebror René med i TV2-programmet Først til verdens ende, hvor de ud over at dyste om at komme hurtigst rundt i Europa også arbejdede på deres forhold. Foto: Peter Leth-Larsen/TV 2
Michael Mallin og hans tvillingebror, René, er et af holdene i TV2-programmet Først til verdens ende. Den kløft, der var mellem brødrene inden, er nu forsvundet, og Michael har lært meget om sig selv.

Kolding: De er allerede kommet forbi Nordkap, Kiev og Gibraltar på deres knap to måneder lange rejse Europa rundt med et tv-produktionshold i nakken. Og de kommende uger kan man fortsat følge med i tvillingebrødrene Michael og René Mallins tur i programmet "Først til Verdens Ende" på TV2.

Brødrene stammer fra Thy, men 36-årige Michael Mallin har de seneste 15 år boet i Kolding med sin forlovede Camilla og børnene på 5 og 8 år, der begge går på Brændkjærskolen. Michael er uddannet el-installatør og arbejder ved Rambøll i Vejle.

Formålet med turen var, at brødrene skulle genfinde hinanden efter omkring 17-18 år, hvor der med Michaels egne ord har været en kløft imellem dem.

Annonce

- Vi var meget tætte i vores barndom og ungdom, men da René flyttede hjemmefra med en kæreste, følte jeg, at han valgte mig fra. Vi voksede fra hinanden, og jeg var nok ikke den bedste til at stå på egne ben på det tidspunkt, fortæller Michael Mallin om begrundelsen for, at han meldte dem til programmet og efter en lang række castings blev udvalgt til at være deltager.

- Efter vi gik videre fra første casting, præsenterede jeg René for ideen, og han var heldigvis med på det. Men det var virkelig en tur ud af min komfortzone at melde os til, men jeg så det som løsningen på, at jeg kunne finde min bror igen ved, at vi skulle løse de her udfordringer sammen uden at bruge kreditkort eller mobiler. Det gav os mange lange timer i natbusser, hvor vi kunne snakke, siger Michael Mallin.

Hjælpsomme europæere

Han forklarer, at han selv er en introvert person, så udfordringen med at række ud til andre mennesker var stor og svær.

- Jeg kan mærke helt vildt forskel nu i forhold til før, vi tog afsted. Skjoldet over for andre er væk, og min tilbageholdenhed er manet til jorden. I løbet af turen har jeg også fået øjnene op for, at folk i Europa ikke er så forskellige fra hinanden. Alle vil gerne hjælpe. Det at tage kontakt til andre mennesker kan være lidt fjernt i dag for mange, fordi vi har mobiler ved os hele tiden, så det er er fed måde at rejse på at skulle opsøge hjælp hos andre, siger han.

Michael Mallin efterlod sin forlovede Camilla og deres to børn hjemme i Danmark på den knap to måneder lange tur. Privatfoto

Samtidig beretter Michael om kæmpestore oplevelser og fortrydelser undervejs.

- Jeg ærgrer mig stadig meget i dag over, at vi ikke havde styr på at veksle penge i Finland og i Rumænien. Det kostede os en del penge at køre med taxa og en del bøvl. Det er dog en historie, der giver store grin mellem René og jeg i dag, beretter han.

- Den største oplevelse har nok været, da vi arbejdede på en vingård i Firenze og mødte en flok søde og rare italienske arbejdere, fortæller Michael, der måtte i selvisolation, da René blev testet coronapositiv i Istanbul, hvilket medførte en ufrivillig pause fra rejsen på 10 dage.

Først til verdens ende

Fem par rejser uden kreditkort, mobil og internet - kun udstyret med et verdenskort og et kontantbeløb svarende til, hvad rejsen ville koste med fly. De kender ikke slutdestinationen.

Håbet for de fem par er, at de i løbet af den næsten 50 dage lange rejse ikke bare finder eventyret, men også tilbage til hinanden igen - hvis de altså fuldfører. For undervejs og i løbet af de otte programmer bliver to par elimineret. Vinderparret får en kvart million kroner.

Der er otte episoder i alt, og parrene skal besøge steder som Nordkap, Kiev, Georgien, Gibraltar og Skotland.

Programmerne sende på TV2 hver mandag, men kan også streames på TV2 Play.

Michael fortæller, at det har gjort rigtig meget ved brødrenes forhold at være med i programmet.

- Det har været livsændrende at være afsted. Vi begyndte at finde hinanden så småt for et par år siden, da vores far døde, men inden da kunne vi ikke kigge på hinanden. Nu laver vi mange ting sammen og ringer tit sammen, selvom René bor i Nordjylland. Så den her oplevelse er starten på resten af vores liv. Vi har fået det eventyr, vi havde håbet på.

Brødrene stammer fra Thy, men 36-årige Michael Mallin har de seneste 15 år boet i Kolding med sin forlovede Camilla og børnene på 5 og 8 år. Foto: Tobias Trampe/TV2
Annonce
Kultur For abonnenter

Da han blev fyret og havde kærestesorger, var det klubben, der samlede ham op: Hother er biker for life

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Mystisk blomstertyveri: Alle friske skud fra Eriks havekrukker klippet af – gerningsmænd jagter måske farlig rus

Haderslev For abonnenter

Det krævede et prisdyk på 50 procent: Sønderjyllands billigste hus er endelig blevet solgt

Navne For abonnenter

Stine fra Landmand søger kærlighed sagde ja til Niels hjemme i haven: Lørdag blev de gift

Billund

Maria deler sin overvægt ærligt på sociale medier - også når det går den forkerte vej: - Jeg har altid spist, når livet gjorde ondt

Statsministeren mødte læserne: Se Mette Frederiksen forklare, hvorfor hun vil af med forsvarsforbeholdet

Vejen

Fester tager overhånd og det flyder med glasskår og affald: Nu spærrer vikingerne område af for privatfester

Sydjylland For abonnenter

Pers bedste ven døde af at blive smittet på sygehuset: Nu har den 77-årige opfundet et våben til at udrydde smitsomme og livsfarlige bakterier

Frø-virksomhed er blevet en blomstrende forretning: Vækstkurven er stejl, fortæller direktør

EfB For abonnenter

Genlæs livebloggen: EfB sluttede sæsonen af i en målrig hjemmekamp mod nordjysk nedrykker

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Aabenraa For abonnenter

Den genvalgte formand: - Man sagde, at vi ville forsvinde som dug for solen, men vi er her stadig

Sønderborg For abonnenter

Direktøren faldt pladask for frisøren: Jeg måtte ha' hende

Sønderborg

Oldtimerløbet gav 80.000 kroner væk: 30 år med motornostalgi i Gråsten havde rekordtilmelding

Annonce