Annonce
Sydjylland For abonnenter

Tvillingerne begravede deres mor på hendes fødselsdag: Nu hepper hun på dem fra himlen

Tvillingerne Jake (tv) og Theis på 18 år mistede deres mor, 45-årige Pia Them Cook, i maj. De vil altid mangle hende på sidelinjen i deres liv, men de forsøger at huske alle de gode minder. Her ses de under en ferie i USA. Privatfoto
Trofast stod hun kamp efter kamp med begejstring i stemmen og bakkede sine tvillingedrenge op på håndboldbanen. Nu er hendes smittende latter forstummet, men den vil altid give genlyd i hjerterne på hele familien. Brutalt rev kræften 45-årige Pia Them Cook væk fra sine elskede sønner, der nu må fortsætte livet uden deres mor i det hus, familien byggede sammen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];