Annonce
Varde

Twenty: Her er dansepigernes personlige brev til Sonny

I den første dans fra Twenty-pigerne dansede Sonny sig ind i øvelokalerne og stemningen hos Dance Company Twenty - det var historien. Vardedanserne havde ikke forestillet sig, at de gik videre i finalen, derfor havde de skrevet et persoligt brev til ham. Privatfoto
Sonny Fredie-Pedersen - holdkaptajn for Twenty danserne var dybt rørt over dansen og det brev, han havde fået af dem.
Annonce

Varde: Pigerne fra Twenty havde sammen med Caroline skrevet et brev til Sonny, for de regnede ikke med at komme til at danse finaledansen for ham.  På direkte tv sagde Sonny:

- Jeg har danset med jeres brev i min lomme hele aftenen, han var på nippet til at læse noget op fra brevet, men der var ikke tid.

Det er ingen hemmelighed, at Sonny og Caroline ikke altid var lige enige om koreografien til de forskellige temaer. Derfor betød det utrolig meget for dem, at få sagt ordentlig tak til deres holdkaptajn.

- Nu fik vi heldigvis lov til at takke af med dansen som er det allerbedste, vi har leveret til "Den vildeste danser", siger Caroline Sander Jepen.


Nu fik vi heldigvis lov til at takke af med dansen, som er det allerbedste, vi har leveret til "Den vildeste danser"

Caroline Sander Jepsen, indehaver af Dance Company Twenty


Annonce

Brevet til Sonny

"Vi vil først og fremmest gerne takke dig! Tak for at have valgt netop os til at komme på denne fantastiske rejse med dig. Vi er glade for, at du har taget imod os med åbne arme og givet os et indblik i den professionelle danseverden. Du tvivler aldrig på os, og ved at vi nok skal klare den...."

"Det har været en kæmpe oplevelse for vores hold at have dig som holdkaptajn, vi har virkelig sat pris på din indsats, og bare den person du er. Vi kan mærke, at efter vi kom i gang med liveshows, har vi virkelig vist dig, hvad vi kan, og hvad vi vil. Vi føler os meget heldige over at kunne fremføre vores finaledans sammen med dig, da vi er så glade for, at have fået dig som en “del af holdet”."

"Vi - og Caroline - har lyst til at skrive et par ord til dig inden vores show i aften. Da vi gerne vil fortælle dig, at uanset hvad, der sker, så er vi glade og stolte over, hvor langt vi er kommet, og hvad vi har kæmpet os frem til. Og vi er glade for, at du har troet på os."

"Dansen handler om forsøget på at finde fodfæste. Om det omhandler nationalitet, hverdagen, erhverv, familie eller andet er op til fri fortolkning. Vores tanker er dit valg mellem LA og Danmark. Hvad du føler, der er dit HJEM. Tanken om at skulle vælge, uanset hvad valget står imellem. Fodfæste handler for os om, at finde ud af hvem man er, og hvad der definerer én som person. Og at man i løbet af livet kan tvivle på, om man vælger den rigtige vej. Vi har alle haft følelsen af ikke at kunne finde ud af, hvor vi hører til. Det kan være små ting; som at vælge mellem venner, hvor man skal bo - eller føle sig hjemme i sig selv. Være stolt af sig selv."

".....Hvad vi vil frem til i denne dans er, at gøre dig og Caroline STOLTE. Og endnu engang vise Danmark, hvad vi godt kan li’ - nemlig at fortælle historier. “

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Statsministeriet indkalder til pressemøde om corona

Annonce