Annoncørbetalt indhold

Typiske gener, osteopati i Esbjerg hjælper med

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Behandlingsformen osteopati har til opgave at få genoprettet kroppens naturlige funktion og balance. En osteopat kombinerer sin viden inden for anatomi, fysiologi, biomekanik, neurologi, patologi, embryologi og organlære.


Annonce

Der tages et såkaldt holistisk syn på kroppen, hvor der kigges på kroppen som helhed, og hvordan kroppens enkelte dele påvirker hinanden.


Her på siden kommer vi ind på nogle typiske udfordringer, en professionel osteopat i Esbjerg kan hjælpe dig med.


1) Rygproblemer

Rygproblemer er meget almindelige i Danmark, men gør ikke generne nemmere af den grund. Tværtimod anslås det, at rygproblemer er den største kilde til førtidspension for folk, som er under 45 år. Problemer med ryggen kan naturligvis variere i grad og fra person til person, hvorfor behandlingen af rygproblemerne også afspejler den enkeltes behov.


Typiske rygproblemer kan være smerter mellem skulderbladene, smerter i lænden, iskiassmerter eller diskusprolaps.


Årsagen til at rygproblemer opstår, kan skyldes følgende:

●     Smerter i nakken

●     Hjernerystelse

●     Forkert holdning

●     Problemer i bækken, hofte, fod, knæ m.m.


Det kan være udfordrende at blive klogere på sine egne skavanker og ikke mindst, hvordan de bør behandles. Her vil en osteopat bidrage med sin enorme viden, så du kan komme på højkant igen.


2) Nakkeproblemer

Problemer i nakken kan være ganske harmløse og går typisk over af sig selv. Det er dog ikke alle, som slipper med harmløse nakkeproblemer, hvorfor det er den største årsag til sygefravær. Det anslås derudover, at omkring 30-50% af danskerne har døjet med nakkeproblemer inden for det seneste år.


Der findes mange årsager til, at nakkeproblemer opstår:

●     Slidgigt

●     Skævhed i nakken

●     Stivhed i nakken

●     Låsning i nakken

●     Hold i nakken

●     Piskesmæld

●     Diskusprolaps

●     Hovedpine og migræne


For at komme smerterne til livs kan du med god grund række ud efter hjælp hos en professionel osteopat.


3) Knæproblemer

Knæproblemer er en udbredt tendens og kan skyldes mange forskellige ting. Knæet er generelt et meget kompliceret led i kroppen, som indeholder mange dele, der kan blive beskadiget.


Det kan eksempelvis være en forkert bevægelse eller en overbelastning i forbindelse med fodbold, der kan resultere i et skadet ledbånd eller korsbånd. Knæet er mobilt og har en afgørende funktion i forbindelse med gang og løb, men udsættes også for enormt pres.


Det er vigtigt at række ud efter professionel hjælp i forbindelse med knæproblemer, så du hurtigere kan vende tilbage til en smertefri hverdag.


4) Hofteproblemer og lyskeproblemer

Ligesom knæproblemer opstår hofteproblemer og lyskeproblemer typisk i forbindelse med idræt, der kræver mange gentagelser, eksplosive bevægelser og accelerationer.


Problemer i hofteregionen kan opstå i følgende områder:

I og omkring den øverste del af lårmusklerne

I og omkring bugmusklerne, der sidder fast på skambenet

I og omkring de muskler, som fører benet indad

I og omkring hoftebøjer


Symptomer på lyskeproblemer er typisk smerter i indadførerne. Indadførerne får blodforsyning fra fra blodkarrene, som løber gennem bækkenet og ned til musklerne i lysken.


Lyskeproblemer kan skyldes en afklemning af blodforsyningen til indadførerne grundet problemer med blære eller hofterotation. Det kan ligeledes skyldes låsning i lændehvirvlerne, som overaktiverer nerverne, hvilket øger spændingen i musklerne. Derudover kan overbelastning af indadførerne også skyldes dårlig mobilitet eller skævhed i bækkenet.


En osteopat vil kigge holistisk på din krop og forsøge at finde årsagssammenhængene til dine smerter.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.