Annonce
112

Tyv stjal koben og brød ind i et andet hus

Et 20 millimeter koben blev brugt til indbruddet i en villa i Tarm. Det blev muligvis stjålet i en anden villa i Tarm. Arkivfoto Scanpix.
Annonce

TARM: Meget tyder på, at en tyv i weekenden først stjal et koben i en villa i Tarm og senere brugte det til indbrud i et andet hus i Tarm.

Politiet fik først anmeldelse om et indbrud i en villa på Kløvervej i Tarm, der skete fredag mellem klokken 11.00 og lørdag klokken 11.00.

Tyven borede først hul i karmen under en terrassedør, og kom på den måde ind i udestuen. Derefter benyttede han et 20 millimeter koben til at brække døren op ind til stuen, hvor han stjal smykker og en bærbar pc.

Politiet har en mistanke om, at han stjal kobenet under et andet "besøg" i en villa på Skovvej i Tarm. Her har der nemlig mellem klokken 17.00 fredag og lørdag klokken 12.00 været ubudne gæster.

Tyven har forsøgt at bore stuedøren op, og derefter at brække en terrassedør åben, dog uden held. Til gengæld har han fra et redskabsrum stjålet netop et 20 millimeter koben, og det er det, politiet har formodninger om, har været anvendt til det andet villaindbrud.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce