Annonce
112

Tyve brækkede pengeskab op og forsøgte at bryde tre benzinautomater op

Arkivfoto: Eskil Lyngsøe

HADERSLEV: En tyvetourné sluttede tilsyneladende i nat hos Spar købmanden i Hoptrup. Her blev butiksdøren brudt op, og efterfølgende brækkede gerningsmændene et pengeskab op og stjal et mindre beløb i kontanter.

Indbruddet skete omkring klokken 02.55 mandag.

Men politiet regner med, at de fire mulige gerningsmænd, som forsvandt sydpå i en mindre sølvgrå bil, har forsøgt sig tre andre steder inden.

Alle tre steder var OK-tanke i henholdsvis Christiansfeld, Haderslev og Jels. Tanken ved Kvickly på Jomfrustien i Haderslev fik besøg af gerningsmændene omkring klokken 22.11 søndag. De forsøgte at brække benzinautomaten op. Det blev anmeldt af en vagt. Der blev tilsyneladende udløst en alarm.

Samme fremgangsmåde blev anvendt på OK-tanken ved Brugsen i Jels klokken 22.56-23.00. En beboer forstyrrede de fire mænd, så de stak af i den sølvgrå bil uden at få noget udbytte. Bilen er muligvis en hatchback.

Forsøget på at bryde OK-tanken i Christiansfeld op er der ikke noget nærmere tidspunkt på, men her blev der set fire mænd klædt i sort tøj.

– Vi har en formodning om, at det er de samme gerningsmænd. Så hvis nogen har set noget, hører vi gerne fra dem, siger politikommissær Kristian Harbo Sørensen.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Retten i Kolding er i fuldt gear igen: Alligevel risikerer flere at skulle vente et år på ny retssag

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Kolding

Naboer frygter at blive nabo til gigantisk solcelleanlæg: Miljøformand vil undersøge alternative muligheder

Annonce