Annonce
Trekantområdet

Tyve på besøg: To indbrud på samme vej - og ét i Egtved

En vej i Vejle er ramt af dobbeltindbrud tirsdag. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Vinding/Egtved: Dronning Dagmarsvej i Vinding er blevet ramt af to næsten samtidige indbrud tirsdag aften. De blev anmeldt klokken 19.12 og 20.04.

Det ene sted er indbruddet sket mellem klokken 13 til 19. En køkkendør er opbrudt, formentlig  med et koben. Indbryderen har været rundt i hele huset. Skuffer og skabe er blevet gennemrodet. En grå pengeboks eller pengeskab er fjernet måske sammen med andre ting. Pengeboksen måler 40 gange 40 gange 50 centimeter.

Det andet indbrud på samme vej er sket mellem klokken 11 og 20. Her er en terrassedør opbrudt, og hele huset gennemsøgt. Kostervalget er diverse guldsmykker, men der er endnu ikke fuldt overblik over, hvad der mangler.

Annonce

Desuden har der været indbrud i genbrugsbutikken Egtvedloppen i Østergade i Egtved. Det er sket i tidsrummet mellem mandag klokken 20.45 og tirsdag klokken 15.30. Et vestvendt vindue er opbrudt. Vedkommende har været omkring kasseapparatet og i et baglokale. Der ses ikke at være fjernet noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Kongeskibet satte et kulinarisk punktum for 101 års genforening

Sport

En ærlig Kasper Hjulmand: Vi skulle aldrig være gået på banen igen med chokerede spillere

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sønderborg

Gense videoen: Dronningen holder reception på Kongeskibet i Sønderborg

Annonce