x
Annonce
Sport

Tyve på telefonrov i Tomassons omklædningsrum i Malmø

Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Indbrudstyve stjal værdier fra Jon Dahl Tomassons Malmö FF-spillere, da de lørdag spillede en træningskamp.

Flere af Malmö FF-træner Jon Dahl Tomassons spillere fik lørdag stjålet deres mobiltelefoner under en træningskamp.

Annonce

Det skriver aviserne Kvällsposten og Sydsvenskan.

Malmö FF spillede to kampe lørdag, hvor Tomasson først kunne se sit hold slå Syrianska i første runde af den svenske pokalturnering med 8-0, inden der ventede en træningskamp mod Jönköping Södra om aftenen.

Det var under kampen mod Jönköping, at tyve sneg sig ind i det aflåste omklædningsrum.

Tomasson havde hele fire danskere på banen i 3-2-sejren over Jönköping. Det var Lasse Nielsen, Jonas Knudsen, Søren Rieks og Anders Christiansen.

- Indbrudstyvene er blandt andet faldet over nogle mobiltelefoner. Om de har fundet mere, ved vi ikke, da anmeldelsen endnu ikke er komplet, siger Evelina Olsson fra svensk politi til Kvällsposten.

Avisen skriver, at der for godt en uge siden også var problemer med tyveknægte, da FC Nordsjælland mødte Malmø-klubben FC Rosengård.

Her mistede flere FCN-spillere værdigenstande, blandt andet mobiltelefoner, skriver Kvällsposten.

Malmö FF vil fremover tage deres forholdsregler, fastslår sikkerhedschef Peter Narbe.

- Næste gang vi spiller, vil jeg have folk i omklædningsrummet hele tiden, siger han til Sydsvenskan.

/ritzau/

Kvällspostens historie om de stjålne mobiltelefoner i Malmö FF''s omklædningsrum
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Borgmester forlanger grænsen åbnet

Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Annonce