Annonce
Trekantområdet

Tyve stjal vielsesring fra villa: 17 tyverier og indbrud på Nordvestfyn på under en uge

Siden 15. november har der i alt været 17 indbrud og tyverier i Middelfart Kommune ifølge politiets døgnrapport. Foto: Michael Bager
Annonce

Nordvestfyn: I går fortalte Fyens.dk, at der siden fredag har været 15 anmeldelser om tyveri og indbrud i Middelfart Kommune.

Politiets døgnrapport for torsdag den 21. november melder om yderligere to indbrud, så der nu inden for lidt under en uge har været i alt 17 anmeldelser af slagsen inden for kommunegrænsen.

Det ene indbrud blev begået i Middelfart på Fejøvænget i løbet af torsdagen. Gerningsmændene havde brudt et vindue til soveværelset op med et koben, og der var spor af færden i soveværelse, køkken, børneværelse og kontor, hvorfra der blev stjålet smykker, et ur, kontanter med mere.

Det andet anmeldte indbrud fandt sted i et hjem i Nørre Aaby, nærmere bestemt ved Albuen, torsdag eftermiddag. Her var et vindue til stuen blevet brudt op, og tyvene havde været gennem hele villaen, hvorfra de blandt andet stjal en vielsesring.

Fyens.dk har torsdag og fredag forsøgt at komme i kontakt med Fyns Politi for at spørge til hændelserne. Fyns Politi meddelte fredag, at det har brug for tid til at undersøge udviklingen, før det er muligt at svare. Vi følger sagen.

Se på kortet nedenfor, hvor de i alt 17 anmeldte indbrud og tyverier siden fredag 15. november har fundet sted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce