Annonce
112

Tyvene går efter biler nu

Der har søndag været indbrud i tre biler i Esbjerg, alle har fået knust en siderude. Foto: Colourbox
Annonce

Esbjerg: Der er mange flere mennesker hjemme i deres boliger under coronakrisen, end der plejer, og det har gjort arbejdet vanskeligere for kriminelle.

Der er langt færre indbrud i private hjem at finde på politiets døgnrapport, men til gengæld er der begyndt at dukke flere indbrud i biler op.

Søndag var tre biler i Esbjerg-området således mål for indbrudstyve.

På Vestkystvejen ved Kokspang gik det omkring klokken 14.15 ud over en Kia Rio, hvor sideruden i passagersiden er blevet knust. Fra bilen er der forsvundet dankort, sundhedskort og andre personlige kort og papirer. Bilens ejer er en mand på 28 år fra Esbjerg.

En Hyundai Matrix, der holdt parkeret ved Vognsbølparken på Gammel Vardevej har ligeledes fået knust en rude. Det er sket søndag mellem klokken 14.00 og 15.30. Fra bilen er der forsvundet en bæltetaske, der ifølge bilens ejer, en kvinde på 56 år fra Esbjerg, var uden indhold.

Endelig har der søndag aften omkring klokken 18.45 været ubudne gæster i en Audi A5, der holdt på parkeringspladsen ved Hjerting Strandpark på Sanatorievej.

Også her er en siderude blevet knust, og der blandt andet er blevet stjålet en iPhone 11 pro, tre pas og fire opholdstilladelser. Bilens ejer er ifølge politiet en herboende udlændning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Annonce