Annonce
Tarm

Mogens og Jakob bortført af skævbidere - Lise Juhl er efterladt alene i en befærdet rundkørsel

Sådan ser vognen ud i dag. Banneret er væk, og tilbage er kun plakaterne med Lise Juhl Hansen. Privatfoto: Jakob Agerbo
Først var de på plakaten. Så kom de på vognen. Og nu er Mogens Hansen og Jakob Agerbo forsvundet fra rundkørslen i Tarm. Lise Juhl Hansen var der dog ingen, der rendte om hjørner med.

TARM: Nok er de lidt ophængte i denne måned, men de ville faktisk gerne have lov til at blive hængende. Bare en uges tid mere...

Venstre-kandidaterne Mogens Hansen og Jakob Agerbo er nemlig sporløst forsvundet fra en vogn i rundkørslen i Tarm. Her delte deres portrætter et cirka fem kvadratmeter stort banner, der var sat fast med alle valgkampes vigtigste og mest tværpolitiske tilbehør, nemlig kabelstrips. Men de to politikere blev altså udsat for en nedskæring og beskåret med en skævbider.

- Der må være nogle, der synes, at vi er attraktive et andet sted, bemærker Jakob Agerbo, der har opnået en uventet berømmelse i Tarm.

Annonce

Hans valgplakater er nemlig klippet ned på stribe i byen, mens andre - også V-kandidater - har fået lov til at hænge i Tarm - uden at blive pillet ved.

- Nu går vi jo og tænker på, om det er modstandere, der skal bruge os til at skyde på mål efter, eller om vi skal pryde en væg et eller andet sted, konstaterer Jakob Agerbo om banneret, der koster 2500 kroner.

Og hvis der sidder en kreativ sjæl og tænker, om det dyre stof kan bruges til at lave en Jakob Agerbo-pude, et Mogens Hansen-slumretæppe eller en Venstre-tevarmer, så må Jakob Agerbo skuffe:

- Det er noget stiv materiale, og det kan ikke bruges til så meget andet.

Lise forladt

De to herrers forsvinden har efterladt partifællen Lise Juhl Hansen mutters alene på vognen i rundkørslen. Hendes portræt omgav nemlig banneret på hver side, men hende rendte de ikke om hjørnet med, og hun fik lov til at blive for at holde øje med trafikken - og nok er Lise Juhl Hansen blevet forladt af de to mænd, men det tager hun med højt humør.

- Jeg er glad for, at Anders stadig er her, griner hun med henvisning til gemalen.

Sådan så banneret ud før det blev klippet ned. Banneret koster omkring 2500 kroner at få fremstillet. Privatfoto: Jakob Agerbo

Som Lise Juhl Hansen bemærker, så håber hun, at alle tre, der altså indtil for leden hver havde et banner hængende på vognen, bliver valgt, og hun ser frem til godt samarbejde, uden at nogen af dem går fra hinanden.

Banneret var sat fast med kabelstrips, som er klippet over med en skævbider. Privatfoto: Jakob Agerbo

I øvrigt har valgkampen også forandret noget ved Lise Juhl Hansen - i hvert fald ved Amagerskolen. Her har hun fået skæg, og selvom uønsket hårvækst kan være et stort problem, når det kommer på plakaten, så kan humoren også være ragekniv.

- Når folk skal have vores billeder at se på i en måned, så må der også godt være plads til lidt løjer og spas, siger Lise Juhl Hansen.

Nu går vi jo og tænker på, om det er modstandere, der skal bruge os til at skyde på mål efter, eller om vi skal pryde en væg et eller andet sted.

Jakob Agerbo, byrådsmedlem for Venstre


Annonce
Annonce
Vejen

De ældste elever på lokal skole er sendt hjem: En forælder er ramt af den nye omikron-variant

Sydjylland For abonnenter

Madelaine frygtede at dø, før hun nåede operationsbordet: Nu frygter hun at lang ventetid rammer andre

Tønder

Politijagt med 160 kilometer i timen: Blev stoppet med søm-måtte

Nordtyskland

Sundhedsminister har dyster frygt: Måske holder epidemien aldrig op igen

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Esbjerg For abonnenter

Ejer i tårer: Procedurefejl kan lukke populær sushi-restaurant

Haderslev

Se video: 400 bigballer får lov til at brænde ud midt i landsby

Flertal finder penge til bedre forhold for fødende efter tre år

Sydjylland

Flere kommuner oplever massive smittestigninger henover weekenden: En stikker af med 150 nye smittede siden fredag

Sønderborg For abonnenter

Snavset og spor efter gamle madrester: Spisested indkasserer anden bøde på et år

Esbjerg

Ny butik klar i Marskcentret: Tidligere Jem og Fix får nye lejere

Annonce