Annonce
Tønder

Tyveri udviklede sig til røveri ved Kvickly: Mand forsøgte i bil at påkøre personale og vidner

Et drama udspillede sig på p-pladsen ved Kvickly i Tønder torsdag eftermiddag. En 21-årig mand fremstilles senere fredag i grundlovsforhør, Han er sigtet for røveri. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

TØNDER: Det, der kunne lyde som et banalt tyveri af kød, sovs og boller, udviklede sig torsdag eftermiddag til et røveri ved Kvickly i Tønder.

Midt på eftermiddagen lykkedes det for tre mænd at slippe afsted med tyvekosterne uden at betale. Det opdagede personalet, som fulgte efter mændene ud på parkeringspladsen ved Kvickly, fortæller politikommissær ved politiets Områdecenter Syd i Sønderborg, Thomas Berg.

Ude på parkeringspladsen forsøgte både personale og kunder, der havde været vidner til optrinnet at tilbageholde de tre mænd, til politiet dukkede op. Men det ville den ene af de tre mænd ikke være med til, og i en bil kørte han truende hen mod personale og vidner, der måtte undvige, fortæller politikommissæren.


Ude på parkeringspladsen forsøgte både personale og kunder, der havde været vidner til optrinnet at tilbageholde de tre mænd, til politiet dukkede op.

Fra artiklen


Ved at true vidner og personale med bilen, udviklede tyveriet sig til røveri.

Annonce

Anholdt hjemme

Det lykkedes i første omgang for de tre mænd at undslippe i bilen, men med hjælp fra overvågningskameraer i Kvickly kunne politiet udpege gerningsmændene, som åbenbart var så kendt af ordensmagten, at de kunne anholde de tre mænd på forskellige adresser.

Thomas Berg fortæller, at de tre mænd blev anholdt ved 18.30 tiden. Den ene af de tre mænd stammer fra Tønder, og er 18 år gammel, den anden er fra Skærbæk, og 23 år gammel, mens manden bag rattet er 21 år gammel og uden adresse.

Det var sidstnævnte, der sad bag rattet i bilen på p-pladsen ved Kvickly, og som kørte frem mod menneskemængden. Han fremstilles i grundlovsforhør klokken 13 ved Retten i Sønderborg i dag.

Thomas Berg oplyser, at den 21-årige erkender røveri.

Mens den 21-årige stadig er i politiets varetægt, blev de to andre sat på fri fod efter endt afhøring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Ansat på plejehjem under coronaudbrud: - Det gør ondt at se døende beboere i øjnene, når man ikke har en chance for at give den nødvendige omsorg

Annonce