Annonce
Læserbrev

U18-håndbold i Grindsted er kommet flyvende fra start

U18-håndbold i Grindsted er på et år gået fra 0 spillere til en plads i 1. division.

Grindsted: For bare et år siden var der intet U18-herrer hold under Grindsted GIF Håndbold.

Det fik klubben dog oprettet i samarbejde med IKA Billund/Talent Billund. Nu har U18-holdet netop afsluttet sin første år, hvor man nåede oprykning til 1. division, og dermed blandt de bedste 10-12 ungdomshold i Jylland.

Sæsonen sluttede med 30 spillere, og det skaber tilfredshed hos træner Jacob Pedersen.

- Hovedparten af holdet fortsætter. Der er et par stykker, som stopper, men der kommer nok også et par nye udefra. De, der stopper, er spillere, som kører til byen udefra. Alle, som bor på akademiet eller bor i området, fortsætter, og det er positivt. Vi vil jo gerne skabe et lokalt håndboldmiljø, siger Jacob Pedersen.

Annonce

To træningsgrupper

Årgangen er opdelt i to træningsgrupper med hver sin tilgang til sporten, så der både er noget for dem, der træner målrettet mod en håndboldkarriere, og for dem, som også gerne vil have tid til en tur i byen fra tid til anden.

Jacob Pedersen træner 1. holdet, som er elitemiljøet, der også nogle gange træner med seniorherrerne i 2. division.

- Vi er en gruppe på maksimalt 12 mand, så vi er sikre på, at alle får spilletid. Målet for dem er at tage skridtet op på senior førsteholdet på et tidspunkt, siger Jacob Pedersen, som også er involveret i Talent Billund og spiller på seniorherrernes 2. divisionshold.

Magnus Idorn træner 2. holdet, som blandt andet har trænet sammen med Grindsteds 3. divisionsdamer. Her er målet at give et tilbud til de unge, som ikke nødvendigvis går efter et håndboldkarriere, men som stadig nyder sporten.

- Hold 2 startede med kun seks mand sidste forår, men har haft en konstant spillertilgang over hele sæsonen og er her mod slutningen oppe på imponerende 18 spillere. De har fundet en god opskrift på lige dele sjov og seriøs træning. Ofte ser man i den alder, at man elitetræner eller stopper helt. Så her er det lykkedes at lave et tilbud, der passer godt, siger Jacob Pedersen.

U18-holdet i Grindsted. Privatfoto

U18-holdet

Der er plads til flere på U18-holdet, så træner Jacob Pedersen hører gerne, hvis man vil spille med.

Kontaktinfo kan findes på klubbens hjemmeside: www.ggif-handbold.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce