Annonce
Læserbrev

Uanstændig minister

Annonce

Læserbrev: I artiklen,” Advokat og professor går i kødet på F-35-lov: Naboerne forskelsbehandles uden forklaring” bragt i JydskeVestkysten den 18. januar 2020 afsluttes artiklen med: "Trine Bramsen afbrød herpå interviewet med henvisning til, at hun ikke havde tid til at svare på flere spørgsmål." Den 9. januar 2020 bringer JydskeVestkysten artiklen ” Minister afviser at stille op til interview efter fejl i kampfly-zoner”. Her vil Trine Bramsen altså heller ikke udtale sig. Herudover vil hun ikke svare på spørgsmål stillet direkte til hende, som handler om støjforholdene og Forsvarets inddeling af lokalbefolkningen i rød og gul zone.

Jeg mener, man altid skal gå efter bolden, men det er ærlig talt lidt svært, når ministeren ikke vil bidrage til en fri og åben debat. Jeg kan konstatere, at hun optræder med en grad af arrogance, man skal lede længe efter. Og jeg kan ikke lade være at tænke over, om magten er steget hende til hovedet.

Det sidste kan meget vel være tilfældet. Men det kan også skyldes, at Trine Bramsen ikke fatter en klap af hele støjsagen omkring Fighter Wing Skrydstrup. Og når hun så ikke har Forsvaret lige ved sin side, så magter hun ikke at stå på mål for sine egne politiske beslutninger.

Jeg håber, vælgerne vil huske det, når der en gang kommer et valg. Et menneske der opfører sig så uanstændigt bør ikke sidde med magten, ligeså lidt som hun overhovedet bør sidde i Folketinget.

Jeg håber redaktøren af nærværende avis påpeger denne helt gennem overlegne og hovne handlemåde overfor pressens minister, så der kan komme andre boller på suppen.

Minister = Af latin: tjener, undergiven. Måske der er nogen, der vil fortælle Trine Bramsen det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kritisk corona-udvikling: Smitten stiger stadig i Kolding og Esbjerg

Danmark

På kanten af kaninhullet

Varde

Birgit fulgte sin mand i døden

Annonce