Annonce
forside

Ubesejrede SGI udbygger stimen til otte i træk

Ikast: Endnu en målfest, endnu en sejr. Ligareserverne fra SGI buldrer af sted i toppen af 3. division ovenpå sæsonens ottende sejr, hvor Ikast blev slået med 39-35.

- Angrebsmæssigt fungerer det rigtigt godt. De ligaspillere jeg får ned, er stærke i angrebet, fortæller SGI-træner Thomas Larsen, der til kampen havde seks spillere fra Ribe-Esbjerg HH's ligatrup med til kampen.

Med sejren er vejen banet til sæsonens hidtil vigtigste opgør, når konkurrenterne fra Silkeborg-Voel KFUM kommer på besøg næste lørdag. Her er der lagt op til et direkte slag mellem de to klubber, der meget vel kommer til at afgøre oprykningen mellem sig.

- Næste kamp er det store brag. Der slipper vi ikke af sted med at være så ukoncentrerede defensivt. Kan vi vinde den, så ser det godt ud. Det er en af de kampe, hvor man skal vinde, siger Thomas Larsen.

Ikast Håndbold - SGI 35-39 (16-21).

Håndbold, 3. division, herrer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Dansksindede sydslesvigere skal lettere kunne blive danskere

Læserbrev: De skal ikke blive glemt! Sådan sagde den tidligere Venstre-statsminister Niels Neergaard for 100 år siden på Dybbøl. Hans ord står stadigvæk som en garanti for støtte, sammenhold og samarbejde mellem Folketinget og sydslesvigerne. Derfor var det kun naturligt, at den tidligere Venstre-regering i 2018 gjorde det lettere for dansksindede sydslesvigere at opnå dansk statsborgerskab. Dog er vi i Folketinget blevet gjort opmærksomme på, at der efter regelændringerne i 2018 er opstået en uholdbar situation. For som reglerne er på nuværende tidspunkt, bliver dansksindede sydslesvigere med bopæl i Danmark, der ønsker dansk statsborgerskab efter de lempede regler, stillet dårligere end hvis vedkommende er bosiddende syd for grænsen. Det går ikke, da vi gerne skulle have letforståelige og simple regler, så de dansksindede sydslesvigere bosat i Danmark har let mulighed for at blive statsborgere såfremt de ønsker det. Derfor har et bredt flertal i Folketinget nu ændret reglerne, så de er ens uanset om man bor på den ene side af grænsen eller ej. Her, 100 år efter genforeningen, fungerer området omkring den dansk/tyske grænse som et forbillede for hele verdenen. Jeg håber, at vi med dette lille skridt har gjort vores til, at samarbejdet og fællesskabet bliver endnu stærkere.

Annonce