x
Annonce
KIF Fodbold

Ubesejret og nummer et: Kolding-lejren var tilfreds med uafgjort

Kolding IF og VB kunne ikke helt leve op til kulissen, da de to hold spillede 1-1 på Kolding Stadion. Foto: Yilmaz Polat
Kolding-træner Anders Jensen og målscorer Denis Fazlagic mente, at 1-1 mod Vejle var fair. Kolding IF topper stadig 1. division.

REAKTIONER: Hovedparten af de 4.060 tilskuere på Kolding Stadion havde gerne set Jakob Eriksen blive matchvinder på en chance kort før tid, men uafgjort efter Denis Fazlagic' føringsmål inden pausen var bestemt acceptabelt.

- Som kampen udvikler sig, lever vi med pointet, sagde træner Anders Jensen, der roste spillernes fight og arbejdsindsats.

- Vi var ikke så meget på bolden, som vi gerne vil være, men alligevel synes jeg, det var et skridt frem i forhold til at spille os ud af presset i forhold til nogle af de kampe, vi har haft, vurderede han.

- Jeg synes, vi er lige så farlige, som de er. Den chance, vi har til sidst ved Jakob Eriksen, kan lige så godt ende med, at vi vinder kampen. Så uafgjort er vel ikke helt ufortjent, hvis der er noget, der hedder dét i fodbold.

Træneren vil hellere tale om at samle point end om at ligge nummer et, og målscorer Denis Fazlagic vurderede også, at uafgjort var til at leve med.

- Det er en mandfolkepræstation af drengene. Vi virker ikke skræmte, og vi spiller med mod, mente Fazlagic efter en kamp, hvor Kolding ofte var bedre til at forsvare end til at spille med bolden.

- Når vi ligger i vores lave pres, er vi totalt sikre i vores roller og hviler nærmest i det. Nogle gange er det en fordel for os ikke at have bolden, sagde den tidligere Vejle-spiller, der scorede sikkert, da han fik chancen.

- Det var et fladt indlæg, som Mads Greve halvclearede ud til mig. Jeg når ikke at tænke over det, og så var den inde i mål. Det er heldigt nok, jeg kan sparke med begge ben, smilede målscoreren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Annonce