Annonce
KIF Fodbold

Ubesejret og nummer et: Kolding-lejren var tilfreds med uafgjort

Kolding IF og VB kunne ikke helt leve op til kulissen, da de to hold spillede 1-1 på Kolding Stadion. Foto: Yilmaz Polat
Kolding-træner Anders Jensen og målscorer Denis Fazlagic mente, at 1-1 mod Vejle var fair. Kolding IF topper stadig 1. division.

REAKTIONER: Hovedparten af de 4.060 tilskuere på Kolding Stadion havde gerne set Jakob Eriksen blive matchvinder på en chance kort før tid, men uafgjort efter Denis Fazlagic' føringsmål inden pausen var bestemt acceptabelt.

- Som kampen udvikler sig, lever vi med pointet, sagde træner Anders Jensen, der roste spillernes fight og arbejdsindsats.

- Vi var ikke så meget på bolden, som vi gerne vil være, men alligevel synes jeg, det var et skridt frem i forhold til at spille os ud af presset i forhold til nogle af de kampe, vi har haft, vurderede han.

- Jeg synes, vi er lige så farlige, som de er. Den chance, vi har til sidst ved Jakob Eriksen, kan lige så godt ende med, at vi vinder kampen. Så uafgjort er vel ikke helt ufortjent, hvis der er noget, der hedder dét i fodbold.

Træneren vil hellere tale om at samle point end om at ligge nummer et, og målscorer Denis Fazlagic vurderede også, at uafgjort var til at leve med.

- Det er en mandfolkepræstation af drengene. Vi virker ikke skræmte, og vi spiller med mod, mente Fazlagic efter en kamp, hvor Kolding ofte var bedre til at forsvare end til at spille med bolden.

- Når vi ligger i vores lave pres, er vi totalt sikre i vores roller og hviler nærmest i det. Nogle gange er det en fordel for os ikke at have bolden, sagde den tidligere Vejle-spiller, der scorede sikkert, da han fik chancen.

- Det var et fladt indlæg, som Mads Greve halvclearede ud til mig. Jeg når ikke at tænke over det, og så var den inde i mål. Det er heldigt nok, jeg kan sparke med begge ben, smilede målscoreren.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

Gratis: Hyggeaften hos Hr. P

Leder For abonnenter

Naturligvis har bro følger

Før etableringen af den faste forbindelse over Storebælt var den ingen ende på bekymringerne. Fisk, fugle og pattedyr ville blive truet, måtte man dengang forstå. Efter hensynet til samfundets interesser samt følgerne for flora og fauna blev holdt op mod hinanden, blev bro og togtunnel alligevel bygget. Som bekendt gik verden ikke under. Nu foreligger en rapport om de naturmæssige konsekvenser af en bro mellem Als og Fyn. Vurderingen blev udarbejdet i januar, men er først nu offentliggjort. Forklaringen på forsinkelsen er ukendt, men måske har Vejdirektoratet slet og ret skammet sig over konklusionens banalitet. Broen vil medføre uoprettelig påvirkning af natur og dyrelivet både i anlægs- og driftsfasen. Naturen vil blive påført skader, der ikke kan gøres om, vurderer specialisterne således. Og ja, det er givetvis korrekt. Sådanne konsekvenser ligger i anlægsarbejders natur. Selv en mindre cykelsti forandrer landskabet for bestandigt. Musereder bliver ødelagt, frøer fordrevet og regnormene kan ikke længere komme op. Men skulle man af den grund undlade at sikre børns liv og førlighed på skolevejen? Svaret giver vist sig selv. Naturligvis er sammenligningen sat på spidsen og konsekvenserne af et brobyggeri ulig større end følgerne af en cykelsti. Men der kan alligevel drages nogenlunde ens konklusioner. Fordele og ulemper skal afvejes. Vi skal passe på vores miljø – ikke mindst når der er tale om et sårbart område som farvandet mellem Als og Fyn. Vil byggeri og drift have katastrofale konsekvenser for naturen, må planerne opgives. Broen skal heller ikke etableres, hvis det ikke giver overordnet mening økonomisk og samfundsmæssigt. Til gengæld skal der bygges, hvis hensynet til vores fælles bedste taler for det, og der ikke er udsigt til virkelig alvorlige skader på omgivelserne. Vi må ikke ende samme sted, som vores naboer mod syd, hvor naturklager kan forsinke etableringen af vigtig infrastruktur i år eller nogle gange ligefrem årtier.

Team Esbjerg

Dagens gode nyhed: Esbjergs håndbolddronnning laver ny aftale - derfor forlænger Estavana Polman

Sydjylland

Små handelsskoler risikerer at miste udkantstilskud: Nu står flere til at gå i minus

Annonce