Annonce
Haderslev

Ubetænksomt, Hr. Borgmester!

Annonce

Læserbrev: Hvor blev jeg dog glad, da jeg i torsdagens udgave af JydskeVestkysten læste, at borgmester H.P. Geil opfordrer de unge på gymnasierne til ikke at samles i Damparken. For selv om Corona smittetrykket heldigvis i øjeblikket er meget lavt i Haderslev, så er der ingen grund til at udfordre skæbnen. Det skylder vi i særdeleshed de ældre og mange der på grund af hjerte- eller lungesygdomme er særligt udsatte.

Midt i glæden kommer så også forundringen. For borgmesteren har netop udsendt en pressemeddelelse, hvori det fremgår, at han sammen med udvalgsformand Benny Bonde vil dele forfriskninger ud fredag eftermiddag, i anledningen af indvielsen af den nye banecykelsti i Haderslev.

Jo, i følge pressemeddelelse håber borgmester, at mange vil deltage.

Mange vil deltage? Sagt af den samme borgmester, som opfordrer de unge til ikke at forsamles.

Det giver ikke mening og det er pinligt.

I stedet for at dele forfriskninger ud til cyklisterne, kunne borgmesteren i stedet sende forfriskninger til beboerne på vores plejecentre og bofællesskaber. De kunne have glæde af en lille opmuntring.

Kære borgmester. Vær fornuftig, vis hensyn til de svageste og lad være med, at udfordre skæbnen i forhold til en så uregerlig smitte som Corona.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce