Annonce
Sønderborg

Ubrugelige fjernsyn

Annonce

Læserbrev: Den 10. november skrev jeg et læserbrev i JydskeVestkysten angående ufunktionelle fjernsyn på Sønderborg Sygehus. Jeg ved ikke om læserbrevet havde nogen virkning, det jeg ved er at den 10. november fik en person meget travlt med kontrollere fjernsyn, at det lige var blevet opdaget at fjernsynene ikke virkede og at en patient på en anden afdeling havde samme oplevelser om fjernsyn der ikke virkede.

Nu må Fru Lose på banen og oplyse hvad der foregår - sagen kan ikke afsluttes med at person indstiller fjernsyn. Som tidligere omtalt har fjernsynene været et problem i længere tid og vi må som skatteborgere have en afklaring på hvad det er, vores penge bliver brugt til - uduelige fjernsyn er et af dem.


Vi må som borgere have en afklaring på hvad de ubrugelige fjernsyn har kostet skatteyderne

Gunnar Kvisgaard Knudsen, Tinglev.


Ansatte på sygehuset på den afdeling jeg lå på, løb faktisk stærkere end en 100-meter løber til et OL. Derfor skal de ikke belastes med gang på gang at skulle forsøge at indstille fjernsyn for patienter. Det jeg hørte, da jeg var indlagt, var at problemet ikke er af nyere dato, samt at der var indtryk af at når problemet blev nævnt, kom det ikke videre til højere instanser, derfor ved jeg heller ikke om Fru Lose har kendskab til sagen - men vi må som borgere have en afklaring på hvad de ubrugelige fjernsyn har kostet skatteyderne og om der er en løsning på vej.

Ved denne lejlighed ønsker jeg aktindsigt i og omkring de uduelige fjernsyn og regner med at fru Lose tilsender mig denne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Tønder

Tyve stak af med skilt i Sæd

Annonce