Annonce
Kolding

UC Syd ansætter ny studieleder i Kolding

Lars Wahlun Pedersen skal være ny studieleder på UC Syd i Kolding. Han er uddannet cand. mag. i nordisk litteratur og filosofi. Foto: UC Syd
Lars Wahlun Pedersen er fra 1. juni ansat som ny studieleder på UC Syd i Kolding.
Annonce

Kolding: Det bliver Lars Wahlun Pedersen, der fra 1. juni bliver ny studieleder på UC Syd i Kolding og dermed får ansvaret for pædagog- og pædagogisk assistent-uddannelserne i byen. Det oplyser UC Syd i en pressemeddelelse.

Lars Wahlun Pedersen kommer fra en stilling i Fredericia Kommune som leder af Center for pædagogisk viden og udvikling. Uddannelsesområdet er ikke nyt for ham. I 2002 blev han, der er cand.mag. i nordisk litteratur og filosofi, ansat som adjunkt på læreruddannelsen på UCL i Jelling, og fra 2006 til 2013 var han lektor på VIA i Viborg, hvor han underviste på pædagoguddannelsen i pædagogik, dansk, kultur og kommunikation. - Jeg glæder mig til igen at være i et miljø, hvor man kombinerer grunduddannelse med forskning og udviklingsarbejde, og hvor der uddannes til en profession, som er afgørende for, at der kan arbejdes med trivsel og udvikling for borgere i alle aldre i blandt andet den kommunale verden, siger Lars Wahlun Pedersen i pressemeddelelsen. Han har været glad for sin tid i spidsen for Center for pædagogisk viden og udvikling i Fredericia Kommune. - Men hvis man som jeg har bidraget til forsknings- og udviklingsarbejde og undervist hundredvis af pædagogstuderende og været glad for det, så er det ikke mærkeligt, at man savner miljøet. Samtidig har jeg lært meget af at være ansat i en kommune, siger han.

Lars Wahlun Pedersen bor i Give sammen med Mira, som er gymnasielærer. Fra tidligere forhold har han to børn på 18 og 19 år, og hans kone har en dreng på otte år. Ud over hus og have bliver der også tid til old boys-fodbold, lidt løb og til at læse skønlitteratur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce