Annonce
Sydjylland

UC Syd i opråb til studerende og medarbejdere: Meld jer til nødberedskab

UC Syd opfordrer nu studerende og medarbejdere til at stille hænder til rådighed for kommunerne, hvis de bliver pressede på grund af coronavirus. PR-foto
UC Syd opfordrer nu studerende og medarbejdere til at indgå i kommunernes beredskaber, hvis der bliver brug for ekstra hænder på grund af coronavirus.
Annonce

Beredskab: Sydjyllands største uddannelsesinstitution, UC Syd, opfordrer nu studerende og medarbejdere til at melde sig til kommunernes beredskaber i kampen mod coronavirus.

Region Syddanmark har allerede etableret et omfattende nødberedskab bestående af frivillige, der er klar til at træde til, hvis der bliver behov for ekstra hænder. Det samme gør flere kommuner i landsdelen nu også i forsøget på at sikre, at der bliver ved med at være nok medarbejdere i de vigtige funktioner i hjemmeplejen, hjemmesygeplejen, i kommunens dagtilbud og botilbud for børn, unge og ældre.

- Flere kommuner i UC Syd's optageområde har etableret nødberedskaber for at være sikker på at have ressourcer til at løse de ekstra opgaver, der kan komme på grund af coronavirus. Ingen ved, hvor mange kommunerne får brug for, men udviklingen kan gå hurtigt de kommende uger. Derfor er vi på UC Syd selvfølgelig interesserede i at imødekomme kommunernes behov for frivillige, hvor vi kan, og opfordrer vores studerende og medarbejdere til at melde sig, siger institutleder Heidi Have, Institut for Sundhedsuddannelser på UC Syd i en pressemeddelelse.

Kommunerne kan blandt andet få brug for hjælp til støtte- og omsorgsopgaver, lettere praktiske opgaver og forskellige aktiviteter sammen med kommunens borgere.

- Vi vil sammen med de enkelte kommuner vurdere, hvor vores ressourcer anvendes bedst muligt, for vi skal også fortsat drive vores uddannelser, så vi stadig kan levere dygtigt dimittender til sundhedsvæsenet, udtaler Heidi Have.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Maria starter som mobilfrisør

Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce