Annonce
Debat

Ud med regnearket

Annonce

Læserbrev: Heureka. De konservatives Søren Pape ytrer i dag, at hvis regneark står over for virkelighed, så vil han følge virkeligheden. Det er et revolutionerende udsagn fra den fløj. Har man så også tænkt sig at lade samme logik gælde på det offentlige arbejdsmarked, hvor regneark siden Henning Christophersen har hersket over virkelighed? Er man i corona-genåbnings-hysteriets hellige navn hermed ufrivilligt vidne til en afskaffelse af det forhadte New Public Management og de deraf affødte og forhadte resultatlønsaftaler med ledelser rundt om i landet?

Hold op hvor er der mange borgere (børn, unge, ældre, indlagte - ja udsatte og svagere borgere af enhver art), der får bedre vilkår, når regneark ikke længere hersker over virkeligheden. Tak for det, Pape. Du er hermed i sandhed dit efternavn værd. Selv Louis Pio ville være stolt af dig. Virkeligheden længe leve - regnearket må ha' sparket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Flemming har rekorden for covid-patienter: 167 dage på intensiv

Esbjerg

Direktør og bestyrelsesformand skal stå skoleret: Sydvestjyske Museer beder kommunen om hjælp efter millionunderskud på populært museum

Sydjylland For abonnenter

93-årige Bent fik med besvær første corona-vaccination: Nu føler han sig tvunget til at skyde sidste stik til hjørne

Annonce