x
Annonce
Vejen

Udbudsmøde for lokale virksomheder

Det kommende såkaldte fyraftensmøde på rådhuset i Vejen er målrettet lokale virksomheder med interesse for kommunale udbud. Foto: Vejen Kommune
Virksomheder inviteres til at høre om udbudsmuligheder i Vejen Kommune. Udviklingsdirektør ser gerne så stort et kendskab blandt lokale som muligt.

Vejen Kommune: Hvis man som lokal virksomhed har en ambition om at afgive tilbud på kommunale udbud, men ikke rigtigt ved hvordan, så er muligheden der nu.

Vejen Kommunes indkøbskontor, Teknik og Miljø og UdviklingVejen afholder således i samarbejde et 'fyraftensmøde', hvor lokale virksomheder er indbudt til at høre mere om kommunale udbud.

- Målet er, at så mange lokale virksomheder som muligt får kendskab til, hvad det vil sige at deltage i et udbud og være leverandør til Vejen Kommune. Dialogen mellem vores virksomheder og det offentlige er vigtigt, siger Ulrik Kragh, som er direktør i UdviklingVejen.

Arrangementet afholdes 3. marts på Vejen Rådhus, og det vil være relevant for mange forskellige typer af virksomheder.

- Det kunne være indenfor håndværksfagene, varer- og tjenesteydelser eller indkøb af diverse biler, siger Martin Larsen, som er teamkoordinator på indkøbskontoret i Vejen Kommune.

Annonce

Oplæg fra leverandører

Direktøren for UdviklingVejen byder velkommen, og herefter vil to leverandører fortælle om deres erfaringer med at levere til Vejen Kommune.

Efter oplæg kører arrangementet videre ad to spor: Et indenfor håndværkere og entreprenører samt et andet indenfor varer- og tjenesteydelser.

- Vi lægger de udbud frem, som vi har i 2020, og vi vil gerne i dialog med leverandører - også dem der gerne vil være leverandør, men som ikke byder på udbud, siger Martin Larsen.

Han tilføjer, at det ikke er alle udbud, hvor lokale virksomheder kan byde ind. Det skyldes, at nogle indkøb, eksempelvis indenfor fødevarer, foretages sammen med andre kommuner. Arrangementet er for alle interesserede virksomheder i Vejen Kommune, og der er tilmeldingsfrist samme dag klokken 10. Tilmelding kan ske via UdviklingVejens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Borgmester forlanger grænsen åbnet

Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Annonce