Annoncørbetalt indhold

Uddan dig til friluftsvejleder og kom i dybden med naturen

Med en friluftsvejleder uddannelse bliver du kvalificeret til at undervise andre i udendørs aktiviteter. En sådan uddannelse vil give dig kompetencerne til at formidle om friluftsliv, samt vil du opnå certificeringer, som er brugbare i din karriere. Efter endt uddannelse kan du for eksempel arbejde i undervisningssektoren, eller du kan få job som guide i indland såvel som udland.

Den perfekte uddannelse for dig der elsker livet i det fri

Er du glad for at dyrke mountainbike eller klatring, og kunne du tænke dig at leve af at lære andre om glæderne ved at være aktiv i naturen, så er det en friluftsvejlederuddannelse, som du skal tage dig. Uddannelsen byder på intensiv undervisning inden for forskellige udendørs discipliner, så du har helt styr på teknik, udstyr og alle de andre praktikaliteter.

Mange, der vælger denne uddannelse, dyrker allerede friluftslivet i deres fritid og ønsker nu at leve af deres passion. De fleste, som gennemfører uddannelsen til friluftsvejleder, ender med at arbejde med undervisning for eksempel i institutioner og skoler, hvor de introducerer børn og unge til naturen og livet uden for. Men nogle starter også selvstændig virksomhed op, hvor de lever af at være konsulent eller guide.

Uddan dig på deltid eller fuldtid

Som akademiuddannelse tager uddannelsen til friluftsvejleder op til 3 år på deltid, men nogle uddannelsessteder tilbyder samme uddannelse på fuldtid, hvor man kan gennemføre den på få kort tid som 10 måneder.

Uddannelsen indeholder både teori og praksis, og selv om noget af undervisningen vil foregå i klasselokaler, så vil en stor del af undervisningen foregå uden for i det fri. Som studerende kan du se frem til at blive undervist i alt lige fra fysiologi, sundhed, tradition og historie til naturlære, kajak, ski og meget mere. Da formidling er et grundlæggende aspekt af uddannelsen, er det en fordel, hvis man allerede interesserer sig for eller arbejder med pædagogik, læring og formidling.

På nogle af de private uddannelser til friluftsvejleder er der mulighed for, at man kan komme på studieture, hvor man får prøvet nogle af de aktiviteter, som man normalt ikke kan i det danske land. Ski er for eksempel ikke en mulighed i Danmark, men en studietur til vores skandinaviske naboer byder på gode muligheder.

Deltagerbetaling og tilskud til uddannelse

Som studerende kan du forvente deltagerbetaling, og hvor meget du skal betale, afhænger af det enkelte uddannelsessted og de rammer, som der er sat for uddannelsen. Nogle steder har du også mulighed for at få SU, hvilket kan være en kærkommen hjælp for dem, som måske ikke har mulighed for at arbejde under uddannelsen. For eksempel hvis de vælger fuldtidsuddannelsen, eller de har et deltidsjob, der lige dækker de nødvendige regninger.

For nogle er det også en mulighed at tage uddannelsen som en efteruddannelse. Her vil der under visse betingelser være mulighed for, at man kan få tilskud til sit forløb, uanset om man er faglært eller ufaglært. Her er det nemlig Omstillingsfonden, som giver danskerne muligheden for at løfte deres uddannelsesniveau.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.