Annonce
Erhverv

Uddeler om kritik: Vi trækker kunderne til. Udnyt det.

Det er fire år siden, Nielsens Bageri flyttede ind hos SuperBrugsen i Padborg. Til foråret skal der et nyt logo på facaden, når Padborg Apotek flytter ind. Foto: Bo Nielsen
Det er erhverv, underforstået, at så må man tænke på sig selv, lyder det fra SuperBrugsens uddeler, Peter Damgaard Madsen, der mener, butikkerne i Padborg Torvecenter skal blive bedre til at udnytte den kundestrøm, hans butik genererer.
Annonce

Padborg: Det har givet lidt juleknas i forholdet mellem SuperBrugsen og de øvrige butikker i Padborg Shopping, at brugsen har fået held til at lokke Padborg Apotek indenfor. De tror ikke på brugsuddelerens kommentar i den anledning.

- Sammen vil vi sikre en stor kundestrøm til torvecentret, som forhåbentligt vil styrke de omkringliggende butikker, sagde Peter Damgaard Madsen.

Han ser sin butik som en handelsdynamo i området.

- Vi var så uheldige at måtte holde helt lukket i en uge i 2017 på grund af en rotte. Det syntes de andre (butikker, red.) heller ikke var sjovt. En rigtig stor årsag til deres kundestrøm i dag er, at brugsen ligger, hvor den ligger, mener Peter Damgaard Madsen.

- Vi bliver også nødt til at udvikle os. Vi kan ikke bare sidde stille og lade fremtiden køre uden os, og jo stærkere vi er, jo stærkere er torvecentret, slår han fast.

De (torvecentrets butikker, red.) skal lære at udnytte den kundestrøm, der er herovre, og få det bedste ud af den.

Peter Damgaard Madsen, uddeler, SuperBrugsen i Padborg

Annonce

Mindst 1500 om dagen

Kan du forstå, hvis butikkerne i Padborg Shopping er lidt små-mopsede over, at det kommer som lyn fra en klar himmel?

- Jeg kan forstå, de er trætte af beslutningen, men det er ikke folketing eller socialt, det er jo erhverv, det her, så bliver man somme tider nødt til at holde aftaler tæt til kroppen, indtil de er gået igennem, forklarer Peter Damgaard Madsen, der kommer med en opfordring til de handlende i torvecentret:

- De skal lære at udnytte den kundestrøm, der er herovre, og få det bedste ud af den. Med den her løsning ved jeg, der kommer til at være minimum 1500 kunder på min parkeringsplads hver dag. Så må de have knækket koden til, hvordan de får dem lokket over til sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce