Annonce
Erhverv

Uddeler om kritik: Vi trækker kunderne til. Udnyt det.

Det er fire år siden, Nielsens Bageri flyttede ind hos SuperBrugsen i Padborg. Til foråret skal der et nyt logo på facaden, når Padborg Apotek flytter ind. Foto: Bo Nielsen
Det er erhverv, underforstået, at så må man tænke på sig selv, lyder det fra SuperBrugsens uddeler, Peter Damgaard Madsen, der mener, butikkerne i Padborg Torvecenter skal blive bedre til at udnytte den kundestrøm, hans butik genererer.

Padborg: Det har givet lidt juleknas i forholdet mellem SuperBrugsen og de øvrige butikker i Padborg Shopping, at brugsen har fået held til at lokke Padborg Apotek indenfor. De tror ikke på brugsuddelerens kommentar i den anledning.

- Sammen vil vi sikre en stor kundestrøm til torvecentret, som forhåbentligt vil styrke de omkringliggende butikker, sagde Peter Damgaard Madsen.

Han ser sin butik som en handelsdynamo i området.

- Vi var så uheldige at måtte holde helt lukket i en uge i 2017 på grund af en rotte. Det syntes de andre (butikker, red.) heller ikke var sjovt. En rigtig stor årsag til deres kundestrøm i dag er, at brugsen ligger, hvor den ligger, mener Peter Damgaard Madsen.

- Vi bliver også nødt til at udvikle os. Vi kan ikke bare sidde stille og lade fremtiden køre uden os, og jo stærkere vi er, jo stærkere er torvecentret, slår han fast.

Annonce

De (torvecentrets butikker, red.) skal lære at udnytte den kundestrøm, der er herovre, og få det bedste ud af den.

Peter Damgaard Madsen, uddeler, SuperBrugsen i Padborg

Mindst 1500 om dagen

Kan du forstå, hvis butikkerne i Padborg Shopping er lidt små-mopsede over, at det kommer som lyn fra en klar himmel?

- Jeg kan forstå, de er trætte af beslutningen, men det er ikke folketing eller socialt, det er jo erhverv, det her, så bliver man somme tider nødt til at holde aftaler tæt til kroppen, indtil de er gået igennem, forklarer Peter Damgaard Madsen, der kommer med en opfordring til de handlende i torvecentret:

- De skal lære at udnytte den kundestrøm, der er herovre, og få det bedste ud af den. Med den her løsning ved jeg, der kommer til at være minimum 1500 kunder på min parkeringsplads hver dag. Så må de have knækket koden til, hvordan de får dem lokket over til sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Erhverv For abonnenter

Fællestillidsmand er chokeret over nedlukning: Det er noget rigtig skidt

Annonce