Annoncørbetalt indhold

Udforsk det sydlige Jylland

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Da landet blev lukket ned i 2020, begyndte mange danskere at vende blikket hjemad til de danske grænser. I takt med at Danmark lukkede op igen, skete det samme ikke for grænserne i lang tid, og vi måtte planlægge sommer i Randers i stedet for Rom og Brande i stedet for Barcelona.

Her kan du læse gode forslag til, hvordan du kan holde ferie i vores dejlige Danmark.

Annonce


Se på landet med nye øjne

Måske synes man, at det var træls at være nødt til at aflyse ferier i udlandet, men så måtte man jo tænke kreativt. Danmarks muligheder begyndte at dukke frem, og vi bookede sommerhus på kryds og tværs af landet.

Danmark har dog masser af andet at byde på udover sommerhuse. Tag på roadtrip, hotelophold, vandreferie og meget andet. Det er bare med at komme ud og afsted.


Tag til Synnejylland

Selvom mange måske bedst kender Sønderjylland fra at køre igennem det på vej til resten af Europa, så er der masser af ting, som man kan udforske. Lej en Nissan eller en anden lækker bil, og kør rundt i det danske land.

Du kan tage en tur til Ribe, hvor du kan se en masse spændende historiske ting i en gammel, historisk by. Det er Domkirken, men der er også museet HEX, som handler om hekse og heksebrændinger i Danmark. Det er en ny gennemgang af en gammel historie.


Tid til roadtrip

I behøver ikke at låse jer fast på en enkelt by eller et enkelt sted. Et roadtrip kan være en god anledningen til at ryste både familie og venner sammen. Skal I køre langt, så sørg for at vælge en lækker bil, som Nissan Qashqai, så det hele bare kører som smurt.

I kan tage en nat i hver by, så I virkelig kommer vidt omkring, men I kan også vælge, at I bliver længere i nogle færre byer, så I virkelig kan nå at udforske dem.


Resten af Danmark er også spændende

Det er selvfølgelig ikke kun Sønderjylland, som er spændende. Hele Danmark har masser at byde på. Skal turen være nemmere og billigere, så kan I jo se, om I har venner eller familie i de områder, som I gerne vil besøge, så I både kan få set dem og måske overnatte ved dem. Så har I også lokale guides, som kan vise jer de sjove lokale ting, som turister eller misser.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.