Annonce
Sydjylland

Udlændinge- og integrationsministeren mødes digitalt med avisens læsere: Håber på spørgsmål fra borgerne

Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye har været medlem af Socialdemokratiet siden 2013. Inden da var han medlem af SF, ligesom han også har været medlem af Enhedslisten. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Danmarks udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) er uddannet murer, og ifølge ham selv har han ofte bandet og svovlet over utilgængelige ministre. Nu sidder han selv på magten, og tirsdag mødes han digitalt med JydskeVestkystens læsere til et JV Direkte-arrangement.

Læsermøde: Udlændingepolitikken har spillet en stor rolle i Syd- og Sønderjylland i mange år og har haft stor indflydelse på de seneste valg.

Derfor forventer JydskeVestkysten, at et læsermøde med udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) vil have stor interesse for avisens læsere, og et sådant arrangement løber derfor af stablen tirsdag den 20. april fra 16.30 til 17.30 under titlen JV Direkte.

- Jeg vil meget gerne rundt og tale med mennesker i Danmark, men corona gør det umuligt at tage ud i for eksempel forsamlingshuse, og så må det næstbedste være at mødes digitalt. En avis som jeres har virkelig god kontakt med borgerne i området, så det er en mulighed for mig til at komme i kontakt med dem, så de råt for usødet kan sige, hvad de tænker om regeringens politik på området, siger Mattias Tesfaye.

Annonce

Håber på læserspørgsmål

Arrangementets ordstyrer bliver JydskeVestkystens chefredaktør Mads Sandemann, og udover de emner, som han selv tager med til ministeren, opfordrer han og avisen jer læsere til at sende jeres egne forslag til spørgsmål til ministeren.

Forslagene kan sendes til Mads Sandemann på mailen mas@jv.dk, og så vil chefredaktøren tage nogle af dem med videre til tirsdagens arrangement.

JV Direkte med Mattias Tesfaye (S)

  • Tirsdag den 20. april holder JydskeVestkysten et JV Direkte-arrangement med udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S).
  • På grund af corona afvikles arrangementet digitalt på www.jv.dk og JydskeVestkystens Facebook-side.
  • Det kræver ikke tilmelding på forhånd at deltage, og det er gratis at være med.
  • Det er avisens chefredaktør Mads Sandemann, der bliver ordstyrer på arrangementet, og han modtager gerne forslag til spørgsmål fra jer læsere. Forslagene kan sendes til mas@jv.dk, og så vil Mads Sandemann tage nogle af disse med til ministeren.

Og ministeren glæder sig til at høre, hvad borgerne vil stille spørgsmål om.

- Jeg er selv uddannet murer, og jeg har siddet i mange skurvogne og bandet og svovlet over danske politikere og tænkt, hvorfor det var så svært at være i dialog med de mennesker, som sad på magten, siger Mattias Tesfaye.

- Nu er jeg selv blevet minister, og jeg håber, at folk vil prøve at sætte ord på og stille spørgsmål til både de positive oplevelser, der er med indvandring i Danmark, og problemerne.

JV Direkte-arrangementet tirsdag kommer til at foregå på JydskeVestkystens hjemmeside www.jv.dk og på avisens Facebookside. Det kræver ikke tilmelding på forhånd, og det er gratis at deltage.


Jeg er selv uddannet murer, og jeg har siddet i mange skurvogne og bandet og svovlet over danske politikere og tænkt, hvorfor det var så svært at være i dialog med de mennesker, som sad på magten.

Mattias Tesfaye (S), udlændinge- og integrationsminister


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Annonce