Annonce
Haderslev

Udlejer brændt af: Burger Shack skrotter Haderslev

Siden sommer har Palle Seide været i gang med at istandsætte det gamle McDonalds på Ny Erlevvej, hvor der efter planen skulle åbne en Burger Shack til sommer. Det bliver så ikke til noget alligevel. Foto: Dorthe Rasmussen
Palle Seide, som har forvandlet det tidligere McDonalds ved Omkørselsvejen fra skrot til slot, er blevet brændt af. Den nye ejerkreds i Burger Shack melder ud, at kæden ikke kommer til Haderslev alligevel.

HADERSLEV: - De vågner nok op en dag, siger ejendomsinvestor Palle Seide.

Han går i disse dage rundt i den tidligere McDonalds bygning på Ny Erlevvej og undrer sig over, at han ikke har hørt noget fra Burger Shack.

Palle Seide har en underskrevet lejekontrakt med burgerkæden, der efter planen skulle være rykket ind i den totalt nyrenoverede bygning ved dammen den 1. april.

Men det bliver ikke til noget alligevel.

- Vi åbner ikke en restaurant i Haderslev, lyder det fra Morten Pedersen, direktør og partner i restaurantkoncernen DiningSix, der netop har overtaget Burger Shack kæden:

- Det lejemål er ikke en del af den overtagelse, som vi har lavet med den tidligere ejer af kæden Qasem Ziar. Så som udgangspunkt kommer der ikke en burgerrestaurant der, fortsætter Morten Pedersen.

Palle Seide har heller intet hørt fra den tidligere ejer af Burger Shack-kæden.

-  Udlejer må snakke med ham, for det lejemål er ikke en del af vores handel. Vi har kun overtaget de eksisterende restauranter, og nu skal vi have styr på dem, inden vi åbner flere, fastslår Morten Pedersen.

Måske senere

Burger Shack skal nemlig bringes tilbage i topform, lyder det fra DiningSix, der er stiftet af seks venner, blandt dem er Søren Friis, der oprindeligt stammer fra Haderslev, men i dag bor i Aarhus.

DiningSix driver både cateringkøkkener og flere kendte restauranter i Aarhus, København og Oslo.

-  Nu skal vi først have styr på Burger Shack. Det kan da sagtnes være, at vi kommer til Haderslev på et senere tidspunkt, siger Morten Pedersen.

Ikke nervøs for tomgang

Palle Seide blev noget overrasket, da den nye ejerkreds midt på ugen meldte ud, at man stopper åbninger af nye restauranter i en periode, mens man får styr på de ting, der har gjort, at Burger Shack har fået en del fødevarekritik det seneste års tid.


Nej, jeg er ikke særlig nervøs for, at jeg ikke kan finde en anden lejer

Palle Seide


- Kan man bare købe et selskab og så bare skrotte noget af de restauranter, der er planlagt.  Jeg ved det ikke. Men de nye ejere har sikker nok at tænke på i øjeblikket. Jeg har ikke hørt noget hverken fra de nye eller den gamle ejer, men vi fortsætter arbejdet, til det er færdigt, fastslår Palle Seide.

Han er ikke bange for at stå med en tom bygning.

- Nej, jeg er ikke særlig nervøs for, at jeg ikke kan finde en anden lejer. Det skal nok lykkedes, slutter Palle Seide.

Palle Seide står lige nu med håret i postkassen. Han har intet hørt hverken fra den gamle eller den nye ejer af Burger Shack kæden. - De vågner nok op, mener Palle, for han har en kontrakt, og håndværkerne er snart færdige med arbejdet. Arkivfoto: Dorthe Rasmussen