Annonce
Haderslev

Udlejer er glad: Sunset Boulevard rykker ind i det tidligere McDonald's på Ny Erlevvej

Palle Seide og hans håndværkere er nu næsten færdig med at renovere den tidligere McDonald's bygning ved dammen. Til sommer er Sunset Boulevard klar til at åbne restaurant på stedet. Foto: Dorthe Rasmussen
Fastfood-kæden Sunset Boulevard kommer nu til Haderslev. Flere kæder har vist interesse, siden Burger Shack forleden brændte udlejer Palle Seide af. Han er derfor meget glad for den nye lejeaftale, der giver 35 nye arbejdspladser til byen.

HADERSLEV: Det går godt for fastfoodkæden Sunset Boulevard, der nu også vil til Haderslev. Nærmere bestemt til Ny Erlevvej 28 - den tidligere McDonald's bygning, som den lokale ejendomsinvestor Palle Seide har været i gang med at  totalrenovere siden sommeren 2020.

På trods af mange udfordringer i 2020 har Sunset-kæden holdt fast i ambitionen om fortsat vækst.

Til sommer er kæden klar til at  åbne sin restaurant nummer 45 i lejemålet på Ny Erlevvej, der er blevet ledigt efter at kæden Burger Shack forleden siden brændte Palle Seide af.

I en pressemeddelelse bekendtgør Sunsets administrerende direktør Jens Broch, at Sunset  i 2021 har planer om både nye  restauranter og ombygning af eksisterende.


at det nu endelig er lykkedes er blot en understregning af den positive modtagelse, vi oplever i Sønderjylland

Jens Broch, adm. direktør Sunset BoulevardHan konstaterer, at sønderjyderne har taget utroligt godt mod Sunsets restaurant i Rødekro.

-  Det betyder, at vi i år kan udvide samarbejdet med vores succesrige franchisetager, Kim Faber Hansen, som i september kan åbne endnu en restaurant, denne gang i Sønderborg.  I tillæg hertil har vi nu også fået muligheden for at åbne endnu en restaurant i Haderslev. Vi har længe været på udkig efter en mulig placering, og at det nu endelig er lykkedes er blot en understregning af den positive modtagelse, vi oplever i Sønderjylland, og det er vi selvfølgelig superglade for,  udtaler Jens Broch.

Han kan endnu ikke sige, hvem der skal drive den kommende restaurant i Haderslev.

Flere restaurant-kæder har været interesserede i lejemålet i Haderslev af indlysende grunde.

- Beliggenheden på Erlevvej 28  er superlækker, central, med udsigt over vandet og gode muligheder for både drive-in og Sunset ToGo, udtaler Jens Broch.

Han tilføjer, at Sunset-kæden netop  har ansat en ny arkitekt, som skal være med til at sikre, at kæden aldrig åbner to restauranter, der er helt ens.

-  Lokalerne på Erlevvej er store, hvilket giver vores arkitekt rig lejlighed til at teste nye idéer og koncepter. Vi glæder os!

Annonce

Åbning til sommer

Hvis alt går efter planen åbner Sunset Boulevards nye restaurant i Haderslev den 1. juli 2021

Restauranten har plads til 120-130 gæster og får desuden drive-in i to spor, ligesom udlejer Palle Seide anlægger 12 ekstra parkeringspladser i samarbejde med tankstationen.


Det er ingen hemmelighed, at projektet på Erlevvej har været lidt turbulent

Udlejer Palle Seide


Udlejer lægger ikke skjul på, at det er en lettelse, at han har fået landet en ny aftale.

Han blev ærlig talt noget paf,  da det pludselig kom frem, at Burger Shack, som han havde en klar lejeaftale med, havde fået nye ejere -  og de var ikke interesserede i at åbne nye restauranter, før der var kommet styr på de eksisterende restauranter, der har fået meget kritik og sure smileys.

- Jeg er virkelig glad for at det lykkes at få Sunset Boulevard til Haderslev. Det er ingen hemmelighed, at projektet på Erlevvej har været lidt turbulent, og derfor er det ekstra rart at det lykkes at få en aftale på plads med en stærk og populær restaurant-kæde, siger Palle Seide.

Med åbningen af Sunset får byen også cirka 35 nye arbejdspladser.

- Sunset Boulevard er den helt rette spiller til at udnytte de mange muligheder ejendommen giver, og jeg glæder mig over de mange arbejdspladser og liv det skaber for Haderslev, siger Palle Seide.

Sunset Boulevard

 Sunset Boulevard kommer ud af 2020 med et resultat på cirka 1 millioner kroner før skat. I 2019 var resultatet på cirka 10 millioner kroner før skat.

 Sunset Boulevard er Danmarks største danskejede fastfood-kæde. Den første Sunset Boulevard-restaurant åbnede i Odense i 1996. I dag er der sammenlagt 45 Sunset Boulevard-restauranter spredt udover Danmark, Færøerne og Grønland.

Den kommende Sunset- restaurant på Ny Erlevvej 28 i Haderslev bliver nummer 45 og skal efter planen åbne den 1. juli.

Restauranten forventes at give 35 nye arbejdspladser til byen.

Selve restauranten bliver på 600 kvadratmeter, og der bliver mellem 120 og 130 siddepladser.
Dertil kommer drive-in i to spor. 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Så er brandårsagen fundet: Fire bekendte på vandretur forårsagede storbrand

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Annonce