Annonce
112

Udleveret i voldtægtssag: 19-årig mand varetægtfængslet

En 17-årig mand er ved Retten i Sønderborg som den fjerde blevet varetægtsfængslet sigtet for voldtægt af en 17-årig pige. Arkivfoto
I en voldtægtssag i Aabenraa fra december er en 19-årig mand, der var flygtet til Tyskland, nu varetægtsfænglet. I forvejen sidder tre andre varevægtsfængslet i sagen.
Annonce

Aabenraa: En 19-årig mand, bosiddende i Aabenraa, blev fredag ved et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for voldtægt af en 17-årig pige fra Kolding-området den 10. december i en bolig på Grønnevej i Aabenraa.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Allerede 13. december blev tre andre mænd i alderen 22-29 år varetægtsfængslet sigtet for voldtægt og medvirken til voldtægt af den 17-årige pige, mens en fjerde anholdt blev løsladt - sigtelsen mod ham er dog blevet opretholdt.

Den 19-årige mand, der fredag blev varetægtsfænglet, blev anholdt i Tyskland i begyndelsen af februar på baggrund af en efterlysning og blev tidligere fredag udleveret til Syd- og Sønderjyllands Politi.

Den 19-årige nægter sig som de fire øvrige sigtede skyldig, og han har taget forbehold for kære af varetægtsfængslingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Antallet af smittede falder en smule i Varde Kommune

Regionalt

Næsthøjeste smittestigning nogensinde: De fleste kommuner rammes

Annonce