Annonce
Esbjerg

Udsatte børnefamilier inviteres til gratis teater

Esbjergspillene har lavet juleforestilling de senere år, og i år bliver der en speciel forestilling for udsatte børnefamilier, der kan komme gratis i teateret og få en godtepose med hjem. Arkivfoto
Esbjergspillene og tre lokale sponsorer inviterer fredag udsatte børnefamilier til gratis teater, og der er også julegodter til børnene.

Esbjerg: Selv om kalenderen kun viser november, er julen så småt ved at snige sig ind på os, og lørdag den 9. november har teaterforeningen Esbjergspillene premiere på forestillingen "Da Julen forsvandt".

Men inden alle med en købt billet i hånden kan få lov at se forestillingen, inviterer Esbjergspillene fredag klokken 18.30 udsatte børnefamilier til snigpremiere, og det ganske gratis.

Teaterforeningen har valgt at forære en hel særforestilling af ”Da julen forsvandt” væk, så udsatte børnefamilier kan få en times pause væk fra spekulationerne om, hvorvidt pengene rækker til julegaver og julehygge, og i stedet hygge sig med sjov teater i Teaterhuset i Borgergade.

Billetterne fordeles af Mødrehjælpen i Kirkegade.

Annonce

Spilleplan

Forestillingen "Da Julen forsvandt" spilles i Teaterhuset i Borgergade 25”.

Forestillingen spilles lørdag den 9. november, søndag den 10. november, lørdag den 16. november og søndag den 17. november alle dage både klokken 11.00 og klokken 14.00.

Snigpremieren specielt for udsatte børnefamilier finder sted fredag den 8. november klokken 18.30.

Interesserede i særforestillingen skal henvende sig til Mødrehjælpen i Kirkegade.

Billetterne købes og printes på www.esbjergspillene.dk.

Julegodter

- Vi er utrolig glade for, at tre lokale sponsorer, Spangsberg Flødeboller, Cocio og Oil-tanken ved Lars Erik Johansen, bakker op om projektet. Når børnene har set særforestillingen fredag aften, venter der dem nemlig som overraskelse julegodter fra de tre firmaer at gå hjem på, fortæller Pia Foldberg, som sammen med Jens Morten Frederiksen har skrevet forestillingen.

Den handler om den 6-årige Juliane, der flytter til den lille hyggelige by, Julekøbing, med sine forældre. De travle forældre har dog mere travlt med deres karrierer, så julestemningen bliver udsat igen og igen. Men så tager nisserne i byen fat.

Forestillingen har helt nyskreven musik af Lasse Juhl, og instruktionen er lagt i hænderne på Sanne Hallum, der også stod bag de seneste par års succesfulde juleforestillinger i Esbjergspillene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce