Annonce
Varde

Udsendte Varde-soldater kan vente en "Hilsen hjemmefra"

Da skolebørn sommeren 2016 pakkede hilsner hjemmefra til de udsendte soldater, kiggede dronningen forbi. Arkivfoto: Joan Karlsen
Annonce

Varde: De udsendte soldater fra Varde Kommune kan endnu en gang se frem til at modtage pakker med slik, chokolade og andre gode sager, som vardeborgerne donerer i forbindelse med projektet ”Hilsen Hjemmefra”.

I forbindelse hermed holdes en indsamling torsdag 16. maj fra Kl. 14 til 18 i Løvbjerg Varde og Dagli’ Brugsen Øse i Nordenskov.

Pakkerne til de udsendte pakkes af 6. klasses eleverne fra Næsbjerg Skole og Nordenskov Skole, der også skriver et lille brev, som soldaterne får med i deres pakker.

Derefter hentes pakkerne af soldater i fuld kampklar uniform og militærkøretøj, hvorefter pakkerne sendes til de udsendte. ”Hilsen Hjemmefra” er i denne omgang et samarbejde mellem Varde Kommune, Hjemmeværnsskolen, Varde Kasernes Venner, Dansk Artilleriforening og Danske Veteraner.

Projektets formål er at skabe en stærkere forbindelse mellem Varde Kommunes garnisoner og de lokale borgere og vise de udsendte soldater, at de er deres arbejde, er værdsat herhjemme.

Indsamlingen finder sted to gange om året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Den irske pub i turistby får bøde og sur smiley

Annonce