Annonce
Billund

Udsigt til forrygende helligdag på travbanen

Hollandske Innovation Love med Robin Bakker i sulkyen bliver en af favoritterne i "Kentaur.com – Sprintermesteren". PR Foto
Felt med internationalt snit og 11 løb venter ved "Kentaur.com - Sprintermesteren" Kristi himmelfartsdag på Billund Trav.

Billund: Igen i år er det lykkedes at samle et spændende felt med internationalt snit, når Billund Trav Kristi himmelfartsdag torsdag 30. maj fra kl. 12.45 skal afvikle "Kentaur.com – Sprintermesteren".

10 fine ekvipager svinger op bag startvognens vinger, før det går løs på de 1600 meter.

De bedste danske heste, med Dontpaytheferryman, Damien Shadow, Da Vinci Peak og lokale Dream Of Succes, møder blandt andre svensktrænede Zohar Font, samt de to hollandske Very Impressive S og Innovation Love.

Sidstnævnte trænes af Paul Hagoort og køres af Robin Bakker, parret der sidste år stod bag vinderen Tsunami Diamant.

Annonce

Topheste i duel

Når Vandel Biler præsenterer "Travkongen", er det med et revancheopgør mellem to af Danmarks bedste heste i form af O’Grady og Slide So Easy.

For en måned siden mødtes de på Charlottenlund Trav, hvor O’Grady, efter en fremragende præstation, vandt med Slide So Easy på andenpladsen.

Siden har Slide So Easy vundet storløb i Norge, så det er to topheste, der skal dyste om kongetitlen.

Hurtig dame

De 4-årige hopper mødes i dagens 6. løb – "Aveve Hoppesprinten".

De danske deltagere møder en tophest i form af italienskfødte Zante Grif med Robin Bakker i sulkyen. Parret var flot anden på Copenhagendagen, og har inden da tre sejre i resultatrækken at henvise til.

De danske hopper får noget at se til.

Dagens program omfatter i alt 11 løb, og som vanligt er der gratis entré på Billund Trav.

Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Spareforslag for 20 millioner kroner: Længere pauser, mindre undervisning og dyrere SFO

Annonce