Annonce
Billund

Udsigt til forrygende helligdag på travbanen

Hollandske Innovation Love med Robin Bakker i sulkyen bliver en af favoritterne i "Kentaur.com – Sprintermesteren". PR Foto
Felt med internationalt snit og 11 løb venter ved "Kentaur.com - Sprintermesteren" Kristi himmelfartsdag på Billund Trav.

Billund: Igen i år er det lykkedes at samle et spændende felt med internationalt snit, når Billund Trav Kristi himmelfartsdag torsdag 30. maj fra kl. 12.45 skal afvikle "Kentaur.com – Sprintermesteren".

10 fine ekvipager svinger op bag startvognens vinger, før det går løs på de 1600 meter.

De bedste danske heste, med Dontpaytheferryman, Damien Shadow, Da Vinci Peak og lokale Dream Of Succes, møder blandt andre svensktrænede Zohar Font, samt de to hollandske Very Impressive S og Innovation Love.

Sidstnævnte trænes af Paul Hagoort og køres af Robin Bakker, parret der sidste år stod bag vinderen Tsunami Diamant.

Annonce

Topheste i duel

Når Vandel Biler præsenterer "Travkongen", er det med et revancheopgør mellem to af Danmarks bedste heste i form af O’Grady og Slide So Easy.

For en måned siden mødtes de på Charlottenlund Trav, hvor O’Grady, efter en fremragende præstation, vandt med Slide So Easy på andenpladsen.

Siden har Slide So Easy vundet storløb i Norge, så det er to topheste, der skal dyste om kongetitlen.

Hurtig dame

De 4-årige hopper mødes i dagens 6. løb – "Aveve Hoppesprinten".

De danske deltagere møder en tophest i form af italienskfødte Zante Grif med Robin Bakker i sulkyen. Parret var flot anden på Copenhagendagen, og har inden da tre sejre i resultatrækken at henvise til.

De danske hopper får noget at se til.

Dagens program omfatter i alt 11 løb, og som vanligt er der gratis entré på Billund Trav.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kan vi i det mindste få ærlig kommunikation?

Det lover simpelt hen ikke godt for regeringens troværdighed. I ni ministerier har man skiftet kommunikationschef efter valget. I syv tilfælde er der blevet ansat en kommunikationschef, der træder ind ad døren med et cv præget af tætte personlige eller politiske relationer til den socialdemokratiske minister, der netop har sat sig til rette i ministerkontoret. Der er tale om tidligere personlige rådgivere, valgkoordinatorer og politisk frivillige i valgkampe. Det er dog et tilfælde, insisterer regeringen. Et helt ufatteligt tilfælde, fristes man til at tilføje. Alt er gået rigtigt til. De bedste er valgt, i hvert eneste tilfælde. Og ministrene har overhovedet ikke blandet sig. Hedder det sig. I Danmark er embedsmandskorpset ikke politisk udpegede. Der er godt nok en tendens til, at politikere omgiver sig med flere og flere rådgivere, men kommunikationschefer i ministerier er ikke rådgivere. De er embedsmænd, de arbejder for staten og dermed for borgerne. De får løn af statskassen. De er ikke socialdemokrater eller noget andet - de er upolitiske. Det er derfor, at ansættelserne af de syv kommunikationschefer stikker sådan ud. Det er derfor oppositionen - ført an af Ole Birk Olesen, Liberal Alliance, i en stadig mere og mere kontant retorik insisterer på at få svar fra ministrene på spørgsmålet: Er alt gået rigtigt til? Man forstår den stigende irritation, som bortforklaringerne fortsætter. Det er en dybt beklagelig udvikling. Det er muligt, at politikere har brug for mere og mere politisk rådgivning, og derfor har behov for politiske rådgivere. I så fald er det rådgivere, de skal ansætte, og det skal selvfølgelig ske transparent for alverden. Stå ved det, tag det efterfølgende politiske slagsmål i Folketinget, for ærligt talt vil det være en kamp, der er til at klare. Uanset hvad der siges lige nu på tværs af folketingssalen, vil den næste regering formentlig ansætte endnu flere politiske rådgivere, end denne har gjort. Sådan er trenden. Men vær dog ærlig. Drop skuespillet. Hellere politisk udvalgte kommunikationschefer end fordækte udnævnelser, der skaber tvivl om afsenderen på de budskaber, som vil komme ud af samtlige ministerier de kommende år.

Annonce