Annonce
Esbjerg

Udskældt burgerkæde må udskyde åbning i Esbjerg

Burger Shack må udsætte sin åbning i Kongensgade i Esbjerg tl december. PR-foto
Fastfoodkæden Burger Shack skulle efter planen åbne i Kongensgade dette efterår. Nu udskydes åbningen i stedet til en gang i december.
Annonce

Esbjerg: Den populære fastfoodkæde Burger Shack havnede for nogle måneder siden i et gevaldigt stormvejr med omfattende kritik, påbud og lovbrud for både forkert behandling af fødevarer og misvisende markedsføring.

Den sag er nu lukket, den tidligere direktør er blevet erstattet af en ny, en kvalitetschef er ansat og alle sejl er sat ind på at genvinde kundernes tillid.

Møgsagen er heller ikke årsagen til, at Burger Shack må udskyde åbningen af kædens nye restaurant i Esbjerg, nærmere betegnet i Kongensgade 36, hvor tidligere tøjbutikken Wagner lå.

Den daværende direktør hos Burger Shack annoncerede tilbage i juni, at kæden forventede at åbne i Kongensgade i efteråret. Nu håber Burger Shack i stedet på en Esbjerg-åbning i december, og årsagen har noget med corona og Esbjerg Kommunes godkendelse af det nye spisested at gøre.

- Lejemålet har jo en fortid som tøjforretning, og vi skal have stedet omdannet til et spisested med alt, hvad det indebærer. Det har vi endnu ikke fået godkendt af Esbjerg Kommune, som vist heller ikke har samme mulighed for at komme ud på grund af corona, fortæller Po Chang.

Han er bestyrer af Burger Shack i Kolding og bliver også driftsansvarlig ved den nye restaurant i Esbjerg.


Lejemålet har jo en fortid som tøjforretning, og vi skal have stedet omdannet til et spisested med alt, hvad det indebærer.

Po Chang, driftsansvarlig, Burger Shack Esbjerg


Annonce

Indretningen er på plads

Dermed er håndværkerne endnu ikke gået i krig med omdannelsen af lokalet til trods for at indretningen er på plads, men det ligger ifølge Po Chang fast, at restauranten bliver på knap 240 kvadratmeter og får plads til 70 siddende gæster.

Burger Shack har længe ønsket at åbne i Esbjerg, og den daværende direktør meddelte i juni, at man havde fundet den helt rigtige lokalitet, centralt i Esbjergs gågade og tæt på byens torv. Det er også bevidst, at Burger Shack har valgt at placere sig tæt på konkurrenter som McDonald's, Sunset Boulevard og andre spisesteder i centrum med burgere på menuen.

Burger Shack har i sit koncept slået sig op på tre kerneværdier; bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd, ligesom kæden flammegriller bøfferne, og ved brug af åbne køkkener i alle restauranter, så kunderne altid kan følge med i processen.

Prismæssigt går Burger Shack efter at placere sig tæt på de internationale burgerkæder som McDonald's og Burger King. Således kan esbjergenserne se frem til et frokosttilbud fra klokken 11.30 til 15.00, hvor en burgermenu koster 65 kroner. Uden for dette tidsrum er prisen 89 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Slesvig-Holsten går i orange: Nu bør danskerne ikke køre over grænsen

Danmark

Hvor er Mette Frederiksen?

Annonce