Annonce
112

Tyve skjulte værktøj for 100.000 kroner i udendørs trådgård og hentede det om natten

Et hegn som dette afspærrer udendørs-gården hos Bauhaus i Esbjerg. Men udspekulerede tyve har alligevel fået listet værktøj for over 100.000 kroner over hegnet i løbet af en nat. Billedet er ikke fra Bauhaus i Esbjerg. Arkvifoto: Kim Haugaard/Midtjyske Medier/Ritzau Scanpix
Nødudgang og skjult kostbart værktøj var led i nøje planlagte tyverier mod Bauhaus.

Esbjerg: Et makkerpar står bag udspekulerede tyverier for over 100.000 kroner i byggemarkedet Bauhaus i Gjesing. I sidste uge blev der stjålet kostbart elværktøj og lignende fra butikken, og i weekenden er stjålet flere varer.

I begge tilfælde har tyvene brugt stort set samme fremgangsmåde: Den ene samler tyvekoster sammen i butikken i kurve eller indkøbsvogne og stiller dem på et udvalgt sted. Derefter åbner en medgerningsmand en nødudgang i nærheden og smugler varerne ud af butikken.

I forbindelse med det store tyveri i sidste uge, hvor der forsvandt værktøj for over 100.000 kroner, gik man endnu mere udspekuleret til værks.

Tyvene samlede kostbart værktøj sammen og stillede det skjult i et hjørne udendørs i en indhegnet trådgård, som bruges til haveartikler og trælast. Herefter vendte tyvene så tilbage i løbet af natten, kravlede over det høje hegn og fik hurtigt smidt værktøjet over hegnet og kørte væk med tyvekosterne.

Gerningsmændene er set flygte i en grøn Mazda ved det ene indbrud. Politiet har mistanke til en 45-årig mand, som ventes anholdt og afhørt.

/STOK

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce