Annonce
Sport

Udtalelser efter FCK-kamp koster anfører en dags karantæne

Marc Pedersen udtalte sig efter FCK-kampen kritisk med henvisning til dommer Jakob Kehlet, og det koster nu en kamps karantæne. Foto: Ole Nielsen

Disciplinærkomiteen meddelte fredag, at SønderjyskE-anfører Marc Pedersens udtalelser om dommer Jakob Kehlet efter FCK-kampen var over stregen. Han har fået en spilledags karantæne, som bliver afsonet mod Hobro.

Annonce

Karantæne: Marc Pedersen stillede med sine udtalelser til bold.dk efter FCK-kampen spørgsmålstegn ved dommerens upartiskhed, og han overtrådte dermed etisk kodeks og udviste samtidig sportslig, illoyal og usømmelig adfærd.

Det vurderer Fodboldens Disciplinærinstans, og det koster nu SønderjyskE-anføreren en spilledags karantæne, som skal afsones mod Hobro.

Det er blandt andet udtalelser som "Jeg synes, det var et klamt nederlag. Det var ulækkert at komme ind i Parken, være godt med, komme foran, og så sørger nogen for, at det vender", som Disciplinærinstansen opfattede som henvisning til dommer Jakob Kehlet, og som altså nu blev dyre for Marc Pedersen.

Annonce

Nørgaard ærgrer sig over timing

SønderjyskE var i løbet af ugen blevet bedt om at redegøre for forsvarerens udtalelser, og her gjorde klubben blandt andet opmærksom på, at udtalelserne kom i frustration kort efter slutfløjt, og at citaterne var taget ud af en kontekst.

Det var dog ikke tilstrækkelig forklaring for disciplinærudvalget, og SønderjyskE må derfor undvære anføreren i lørdagens kamp mod Hobro.

Hos SønderjyskE har man taget kendelsen til efterretning og har ikke yderligere kommentarer. Cheftræner Claus Nørgaard ærgrer sig dog over timingen, hvor kendelsen kom kort før sidste træning inden Hobro-kampen.

- Vi er lidt frustrerede over, at meldingen kommer dagen før, vi skal spille kamp. Det synes jeg ikke er optimalt i forhold til vores forberedelser til den næste kamp, siger Claus Nørgaard.

Marc Pedersen ønskede ikke at snakke med JydskeVestkysten efter fredagens afsluttende træning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce