Annonce
Haderslev

Udvalg placerer kunststofbane helt ude i skoven

Læserbrev: Udvalget for kultur og fritid har fået den ellers gode ide, at der skal investeres i Sydbyen. Derfor er der planer om at anlægge en kunststofbane til stor gavn for området.

Udvalget har dog fravalgt en dialog med Sydbyens skole, Kløvermarkskolen, og ikke imødekommet foreningerne i området i forhold til placeringen. Efter planen placeres banen helt ude i skoven -bogstavelig talt. Var den flyttet lidt mere syd på, ville den være uden for kommunegrænsen.


Efter planen placeres banen helt ude i skoven -bogstavelig talt.


Den placeres langt fra omklædnings- og toiletfaciliteter, men måske opfatter udvalget for kultur og fritid det som en unødvendig luksus, at man kan klæde om, gå i bad eller gå på toilet? Der er i hvert fald ikke planer om at investere i nye bygninger.

Placeringen placeres desuden langt væk fra Sydbyens lokale skole og gemt væk i et skovområde. Det gør det vanskeligt for Kløvermarkskolens elever i at bruge kunststofbanen i dagtimerne. Kort sagt en dårlig udnyttelse af kapaciteten. Det var ellers oplagt, da Kløvermarkskolen har et særligt fokus på sundhed og bevægelse og er med i det anerkendte sundhedsprojekt SUUS. Desuden var det oplagt, at talentklassernes fodboldlinje kunne få let adgang til banen.

Det lyder skørt, og placeringen er også skør. Men udvalget for kultur og fritid har dog gjort noget rigtigt foran skrivebordet. Udvalget har nemlig sørget for, at der skal investeres i etableringen af parkeringspladser. Det kræver en del anlægsarbejde, men parkeringspladser er trodsalt vigtige.

Der er dog masser af parkeringspladser tæt på Kløvermarkskolen og fodboldklubben KFUM, så pengene er spildt. Pengene kunne i stedet være givet bedre ud med en placering, så man både kan parkere, komme på toilet og så Kløvermarkskolen kan bruge banen i dagtimerne.

Frås med pengene. Ingen inddragelse af lokalområdet. Skrivebordsarbejde. Det kan undre at Kjeld Thrane, som er formand for udvalget, blåstempler dette makværk. Er det De Konservatives bud på lokal politik i Sydbyen?

Udvalget for kultur og fritid har haft næsen for meget nede i computeren og kommer for lidt ud i den virkelige verden. Kære politikere: Få nu placeret kunststofbanen fornuftigt og gerne nærheden af KFUM-fodboldklub og Kløvermarkskolen.

Sydjylland For abonnenter

I årevis har han siddet med helt centralt i både byrådet og i regionen: Nu skal han være akupunktør, for vælgerne har vraget ham begge steder

Haderslev For abonnenter

Byrådsmedlem dømt for at forfølge og chikanere fem kommunalt ansatte

Varde For abonnenter

Se billederne: Julelys er vokset familiefar over hovedet – næste år er der dømt pause

Aabenraa For abonnenter

Serietyv afsløret af DNA-spor: Har været i gang i otte år - nu anklages han for 29 nye forbrydelser

Sport

Danmark storsejrede, men alligevel blev det en trist VM-indledning: Mia Rej blev båret ud med en alvorlig skade

Store mængder ulovligt fyrværkeri smugles til Danmark i posten: I år ser ud til at blive et rekordår

Esbjerg For abonnenter

Katrine flyttede fra København og hjem til 'ghettoen': - Selvfølgelig er her mennesker, der ryger tjald og kører hurtigt på knallert, men her er også mange gode hjerter

Nordtyskland

Smitten bliver ved med at falde i region med de færreste coronatilfælde

Kolding

Coronasmitte i Kolding er nu over kritisk grænse: Se hvilke tiltag der bliver sat i værk

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

EfB For abonnenter

EfB-karakterer: Wolfe var bedst uden at være god

EfB For abonnenter

EfB brændte straffe efter to minutter og tabte 2-0 i Hvidovre: Elendig afslutning på elendigt efterår

Kultur

Så er stor lysfestival åbnet: Se de spektakulære billeder