Annonce
Tønder

Gruppeformand blæst bagover af støtte på Facebook

Anita Uggerholt er én af de 23, der i anledning af biblioteksugen har budt ind med en bog, der har betydet noget helt særligt. Det er Michelle Obamas biografi. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Siden Tønder Listens start har over 800 facebook-brugere været inde og like Tønder Listens facebookside. Gruppeformand er blæst bagover.

Tønder: Efter at borgmester Henrik Frandsen offentliggjorde sit nye projekt, Tønder Listen, forleden, er støtten til Frandsens nye liste strømmet ind.

Lidt over et døgn efter offentliggørelsen af Tønder Listen, har 866 facebookbrugere i skrivende stund, torsdag eftermiddag, liket den nye listes facebookprofil.

En platform

Støtten glæder Tønder Listens gruppeformand, Anita Uggerholt Eriksen.

- Jeg er totalt blæst tilbage. For det er en meget flottere opbakning, end vi turde håbe på, siger den glade gruppeformand, der fortæller videre, at Tønder Listens facebookprofil blev oprettet 10 oktober som en privat side, som blev gjort offentlig onsdag morgen.

Udover siden på Facebook arbejder Tønder Listen på en ny hjemmeside.

- Det bliver en meget basal hjemmeside, siger Anita Uggerholt Eriksen, som ikke kan sige noget om, hvornår hjemmesiden går i luften. Og det bliver Facebook, som bliver Tønder Listens primære kommunikationskanal.


Jeg er totalt blæst tilbage

Antia Uggerholt Eriksen. Gruppeformand for Tønder Listen


- Jeg tror, at folk henter flere informationer på Facebook end for bare fem år siden, siger Tønder Listens gruppeformand.

Logo med symbolik

Blandt de reaktioner, som Anita Uggerholt Eriksen har fået på Facebook-siden, drejer mange sig om Tønder Listens logo. Og logoet er ikke tilfældigt.  For Tønder Listen på til valg på at samle Tønder Kommune, fortæller hun.

- Når vi bruger et stort T, så vil vi have folk til at få de rette associationer, så de tænker hele Tønder Kommune og ikke bare Tønder by, eller at borgmesteren bor i Skærbæk, siger gruppeformand Anita Uggerholt Eriksen, som understreger, at Tønder Listen er for hele kommunen.

Tønder Listens side på Facebook har fået en god start. Skærmbillede fra Facebook

Tønder Listens coverbillede på Facebook viser mange seværdigheder i Tønder Kommune, herunder Højer Mølle og Tønder Vandtårn. Dette skal ifølge gruppeformanden sætte en fed streg under Tønder Listens mål om at samle kommunen.

- Det har været rigtigt vigtigt for os, siger hun.

Forsiden netop nu
Sønderborg

Corona aflyser udenlandske bryllupper

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske