Annonce
Kolding

Udvalgt blandt flere hundrede ansøgere: 38-årige Rikke får ansvar for Sommer ved Søen

Rikke Molberg Andersen er netop flyttet til Kolding. Pressefoto
Flere hundrede har ønsket at blive ny eventkoordinator hos MusikKolding, og blandt de mange ansøgere er valget faldet på Rikke Molberg Andersen, der nu får ansvaret for blandt andet afviklingen af Sommer ved Søen.

Kolding: Foreningen MusikKolding, der blandt andet arrangerer Sommer ved Søen og står for den lokale afvikling af Grøn Koncert i Kolding, har ansat en ny eventkoordinator.

Det er den 38-årige Rikke Molberg Andersen, der fra et stærkt felt på flere hundrede ansøgere er blevet udvalgt til stillingen, som hun starter i allerede den 18. november. Hun afløser Lise Jelsbak, som efter en længere periode i jobbet er skiftet til en stilling hos KIF Fodbold.

Rikke Molberg Andersen er netop flyttet til Kolding. Hun kommer fra Skanderborg, hvor hun i en årrække har været en ildsjæl som både frivillig leder og projektleder på Smukfest.

- Vi ser meget frem til at få Rikke med på holdet. Hendes erfaring og bankende hjerte for de frivillige kræfter kommer til at give MusikKolding og vores samarbejdspartnere de bedst mulige betingelser for succesfulde musikalske oplevelser i Kolding, fortæller Jesper Knudsen, formand for MusikKolding, i en pressemeddelelse.

Rikke Molberg Andersen betegner selv stillingen som eventkoordinator for et ønskejob.

- Jeg har med stor interesse fulgt MusikKoldings succes og foreningens mange fantastiske aktiviteter, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og til at arbejde sammen med alle de frivillige, som er engageret i MusikKolding, fortæller den nyudnævnte eventkoordinator.

Annonce

MusikKolding

Rikke Molberg Andersen bliver eventkoordinator i MusikKolding, som:

- er paraplyorganisation for flere af Koldings musikforeninger

- arrangerer hvert år Sommer ved Søen

- varetager den lokale afvikling og planlægning af Grøn Koncert og Stella Polaris i Kolding

- afvikler Opera på Skamling

- arrangerer enkelte arrangementer i løbet af året

- tidligere har været arrangør eller medarrangør af koncerter i Kolding med Joe Cocker, Crosby & Nash og Rickie Lee Jones

Smukfest og Fængslet

Rikke Molberg Andersen skal først og fremmest arbejde med planlægning og afvikling af MusikKoldings kendte projekter, som hen over sommeren inkluderer Grøn Koncert, Sommer ved Søen, Stella Polaris og Opera på Skamling. Ud over det skal den nye eventkoordinator udvikle foreningens events og aktiviteter på længere sigt.

Rikke Molberg Andersen har siden 1997 været tilknyttet Smukfest i mange forskellige roller, og så har hun haft adskillige ansættelser i erhvervs- og kulturlivet, blandt andet hos Kulturprinsen i Viborg og Fængslet i Horsens.

Hun har en diplomuddannelse i Music Business & leadership samt en cand. musicae i klassisk sang og computerteknologi.

Den nye eventkoordinator bor med sin kæreste i Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vores naboers mismod tiltager konstant

Allerede før første stolpe var sat, skabte det danske vildsvinehegn tysk mismod . Her er det en udbredt opfattelse, at der er tale om en camoufleret grænsemur. Anlægget bliver kædet sammen med den danske indrejsekontrol og skaber hos vores naboer billedet af et land, der ønsker at isolere sig. Nu er hegnet færdig, og alt er meget værre. Det viser sig, at hegnet er en dødsfælde for vildtet. Billeder af kvæstede og dræbte dyr fylder tyske, sociale platforme og traditionelle medier. Selv landsdækkende tv har haft indslag. Med tysk logik er hegnet ubegribeligt. Naboerne påpeger ganske korrekt, at afspærringen ikke er nogen garanti for, at den afrikanske svinepest ikke når vores breddegrader. Vildsvin kan snige sig over i de passager, der er skyldes veje og vandløb. Samtidig er dyrene fremragende svømmere, der let kan krydse Flensborg Fjord. Endelig udgår den største smittefare ikke nødvendigvis fra vildsvin, men fra mennesker. Hvis en inficeret, polsk kødpølse på en eller anden vis havner i danske dyrs fødekæde, er skaden sket. Alle disse indvendinger er ubestrideligt rigtige. Og så må der vel stikke noget andet under, konkluderer førnævnte, tyske logik. Vi er hidtil ikke lykkedes med at forklare, at der i høj grad er tale om en mentalhygiejnisk foranstaltning. Danske landmænd og fødevaresektorens mange ansatte kan sove lidt roligere, fordi der trods alt er rejst en barriere mod smitten. Samtidig sender vi et signal til de udenlandske markeder om, at vi bekymrer os om fødevaresikkerheden. Da dette budskab tilsyneladende er usælgeligt hos vores naboer, kan vi i det mindste begrænse skaden. Derfor er det fint, at der nu træffes foranstaltninger, som skal begrænse faren for yderligere skader på vildt. Men samtidig må det være tilladt at undre sig over, at ingen havde forudset problemet. Så var vi nok stadig blevet stemplet som nationalister. Men vi var i det mindste sluppet for beskyldningen om, at vi slog Bambis mor ihjel.

Annonce