Annonce
Kolding

Udvalgt blandt flere hundrede ansøgere: 38-årige Rikke får ansvar for Sommer ved Søen

Rikke Molberg Andersen er netop flyttet til Kolding. Pressefoto
Flere hundrede har ønsket at blive ny eventkoordinator hos MusikKolding, og blandt de mange ansøgere er valget faldet på Rikke Molberg Andersen, der nu får ansvaret for blandt andet afviklingen af Sommer ved Søen.
Annonce

Kolding: Foreningen MusikKolding, der blandt andet arrangerer Sommer ved Søen og står for den lokale afvikling af Grøn Koncert i Kolding, har ansat en ny eventkoordinator.

Det er den 38-årige Rikke Molberg Andersen, der fra et stærkt felt på flere hundrede ansøgere er blevet udvalgt til stillingen, som hun starter i allerede den 18. november. Hun afløser Lise Jelsbak, som efter en længere periode i jobbet er skiftet til en stilling hos KIF Fodbold.

Rikke Molberg Andersen er netop flyttet til Kolding. Hun kommer fra Skanderborg, hvor hun i en årrække har været en ildsjæl som både frivillig leder og projektleder på Smukfest.

- Vi ser meget frem til at få Rikke med på holdet. Hendes erfaring og bankende hjerte for de frivillige kræfter kommer til at give MusikKolding og vores samarbejdspartnere de bedst mulige betingelser for succesfulde musikalske oplevelser i Kolding, fortæller Jesper Knudsen, formand for MusikKolding, i en pressemeddelelse.

Rikke Molberg Andersen betegner selv stillingen som eventkoordinator for et ønskejob.

- Jeg har med stor interesse fulgt MusikKoldings succes og foreningens mange fantastiske aktiviteter, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og til at arbejde sammen med alle de frivillige, som er engageret i MusikKolding, fortæller den nyudnævnte eventkoordinator.

MusikKolding

Rikke Molberg Andersen bliver eventkoordinator i MusikKolding, som:

- er paraplyorganisation for flere af Koldings musikforeninger

- arrangerer hvert år Sommer ved Søen

- varetager den lokale afvikling og planlægning af Grøn Koncert og Stella Polaris i Kolding

- afvikler Opera på Skamling

- arrangerer enkelte arrangementer i løbet af året

- tidligere har været arrangør eller medarrangør af koncerter i Kolding med Joe Cocker, Crosby & Nash og Rickie Lee Jones

Annonce

Smukfest og Fængslet

Rikke Molberg Andersen skal først og fremmest arbejde med planlægning og afvikling af MusikKoldings kendte projekter, som hen over sommeren inkluderer Grøn Koncert, Sommer ved Søen, Stella Polaris og Opera på Skamling. Ud over det skal den nye eventkoordinator udvikle foreningens events og aktiviteter på længere sigt.

Rikke Molberg Andersen har siden 1997 været tilknyttet Smukfest i mange forskellige roller, og så har hun haft adskillige ansættelser i erhvervs- og kulturlivet, blandt andet hos Kulturprinsen i Viborg og Fængslet i Horsens.

Hun har en diplomuddannelse i Music Business & leadership samt en cand. musicae i klassisk sang og computerteknologi.

Den nye eventkoordinator bor med sin kæreste i Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

31-årig mand erkender at have slået gravid kvinde ihjel

Annonce