Annonce
Esbjerg

Udvidelse af eks-EfB’eres forretning stak af og er blevet en succes

Lasse Nielsen og Martin Heinze, begge tidligere dygtige spillere i EfB, har udvidet deres forretning, Rackbuddy, med et nyt selskab, Glassmate. PR-foto
Lasse Nielsen og Martin Heinze har udvidet deres forretning, Rackbuddy, med et nyt selskab, Glassmate, som fremstiller og sælger glasløsninger til garderober og skillevægge.
Annonce

Esbjerg: For blot få år siden stod de to tidligere EfB-fodboldspillere Lasse Nielsen og Martin Heinze i en garage og skar vandrør til med en vinkelsliber for at sætte stykkerne sammen til et tøjstativ.

Da et par eksemplarer hurtigt blev handlet på dba.dk, åbnede de en webshop, senere en butik på Frederiksberg og sagde deres job som politibetjent og vvs-sælger op.

Det blev begyndelsen til virksomheden Rackbuddy, et nyt dansk designmærke, der skaber og sælger interiør og tøjstativer af vandrør.

Siden åbnede de to barndomsvenner en afdeling med showroom i Grådybet i Esbjerg, og nu har Rackbuddy-stifterne lavet en spændende knopskydning af deres forretning.

Glassmate ApS, er navnet på et nyt selskab, som skaber indretningsløsninger ved hjælp af glasdøre og glasvægge. Projektet har Lasse Nielsen og Martin Heinze arbejdet med i 2-3 år, men nu er makkerparret gå all in på projektet, og de har blandt andet ansat en anden eks-EfB'er, Nichlas Thorsgaard, så de selv kan holde øjnene stift på bolden i Rackbuddy.

Nu er vi så kommet så godt i gang, at vi har startet op med eget cvr.-nummer og ansat folk, der er dedikeret til opgaverne i Glassmate.

Lasse Nielsen, medindehaver, Glassmate

Annonce

Indretter hotel i København

Ikke mindst har et mindre spinoff af den oprindelige ide vist sig at stå for en stor del af efterspørgslen.

- Oprindeligt havde vi udviklet løsningen til Rackbuddys garderobeskabe, men vi fandt hen ad vejen også ud af, at kunderne i stor stil efterspurgte glasløsninger som skillevægge og rumopdeling i stedet eksempelvis at bruge gipsvægge, fortæller Lasse Nielsen og fortsætter:

- Nu er vi så kommet så godt i gang, at vi har startet op med eget cvr.-nummer og ansat folk, der er dedikeret til opgaverne i Glassmate.

Kunderne er en bred målgruppe lige fra private til erhverv og B2B med eksempelvis hoteller, hvor Glassmate aktuelt leverer glasvægge til et nyt hotel med 80 værelser i København.

Generelt egner glasløsningerne sig til lokaliteter med større rum, hvor glasvægge giver mere lys i hjemmet eller på kontoret. Glasvæggene skaber et industrielt udtryk, der giver associationer til moderne loftslejligheder i New York eller et råt kontormiljø i en fabriksbygning.

Eller som det hedder på Glassmates hjemmeside:

”I hjemmet anvendes glasvægge og døre ofte til opdeling af fx et soveværelse/kontor/walk-in closet, som rumdeler i en større stue eller som en løsning til at få mere lys ind i et mørkere rum. Glasvægge i New Yorker stil er også den perfekte løsning til et åbent kontormiljø, hvor der er brug for rumfordeling og mødelokaler uden at det bliver separate isolerede rum.”

De forskellige glasløsninger bliver alle designet til kunderne og det enkelte projekt. De bliver håndlavet i massiv jern og kan eventuelt pulverlakeres for et mere stilrent udtryk eller ved benyttelse i vådrum.

Glassmate er aktuelt i færd med at indrette et hotel i København med glas-skillevægge. PR-foto
En af fordelene med glas-skillevæggene, er, at man kan ændre lysindfaldet i rummet. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Skulle besøge en veninde: Kørte galt i stjålet bil og efterlod den midt på motorvejen

Annonce