Annonce
Læserbrev

Udvikling. Hvor kan der bygges seniorboliger i Brørup?

S.Ø. Eriksen, Skovbrynet 42, Brørup, skriver:

Læserbrev: Inga og Bent Nielsen havde den 15. marts et godt læsebrev i JV; Hvorfor flytter mange seniorer fra Brørup til Askov og Vejen.

På grund af corona er mange sendt hjem fra arbejde, hvor det kan være svært at få tiden til at gå. Men der kommer tider efter coronaen. Når den tid kommer, kan vi jo prøve at være på forkant med udviklingen i Brørup.

Eksempelvis hvad kan vi gøre for at få flere senioboliger til Brørup. Sidder Brørup Boligforening på hænderne. Private etablerer det der hed Olle Kolle.

Jeg var engang med i en byfornyelsesgruppe, der skulle komme med forslag til byfornyelse. Vi brugte faktisk en del tid på det, men det kom ikke længere end til det daværende byråd.

Et af forslagene gik på at etablere en gang- og cykelsti parallelt med hovedgaden. Startende ved Skolestien ud for Fredenshjem, videre over Skolegade og til Rahbeks Allé. Tunnel under banen. Det kostede på daværende tidspunkt en million kroner. Det var åbenbart en for stor mundfuld for byrådet.

Videre fra Rahbeks Allé over Østergade til Violvej. Stier fra cykel-gangstien til hovedgaden. Herved fik man meget blød trafik væk fra Hovedgaden.

Som det ser ud idag er hovedgaden voldsomt belastet af kørende trafik – men også af bløde trafikanter, her tænker jeg blandt andet på elever fra skolerne, og det bliver ikke mindre.

Der er tid til at gå en tur se på det, er det realistisk? Vi syntes, det var en god ide dengang. Hvad med den store industrigrund over for NDI? Hvem har gode ideer?.

Hvem og hvor bygger vi seniorboliger?

Hvad med den store grund syd for biografen?

Hvad gør vi for at få flere butikker til Byen, hvad med de boliger, der efterhånden står tomme langs Hovedgaden.

Os Brørup-borgere må gå foran, hvis noget skal lykkes.

Vi er priviligeret med at have mange små og store virksomheder i Brørup

Vi har tre store dagligvareforretninger.

Vi har mulighederne, og nu da man efterhånden hører og ser om corona, kunne det måske være rart at tænke på noget andet.

Hvis ideen fænger kan man gennem JV give sine synspunkter til kende, og etablere grupper hvor der digitalt kan diskuteres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Svenske coronadødstal kan være dobbelt så høje som hidtil antaget

Annonce