Annonce
Læserbrev

Udvikling og fremgang i Tønder kommune - ja tak

Annonce

Læserbrev: Ja tak til udvikling og fremgang i Tønder kommune. Men det må aldrig ske på bekostning af den unikke natur, vi har.

Der findes mange måder at skabe udvikling på, men penge til en snæver gruppe skaber ikke udvikling. Udvikling handler om mange ting, for eksempel arbejdspladser, at tiltrække virksomheder, om tilflyttere.

Giver kæmpe vindmøller på land flere arbejdspladser i kommunen? Nej, de, der stiller vindmøller op, tilhører et gæng, der tager rundt og sætter vindmøller op.

Giver kæmpe vindmøller på land flere virksomheder? Nej, virksomhederne ser på, om der er den nødvendige arbejdskraft i det område, de skal etablere sig i, og på om infrastrukturen er i orden.

Giver kæmpe vindmøller tilflyttere til kommunen? Nej, udsigten til at se på kæmpemøller vil tvært imod afskrække tilflyttere. Vattenfalls opkøb af ejendomme vil skabe øde områder i omstillingens hellige navn, hvilket bestemt heller ikke er positivt for udviklingen.

Der findes andre måder at skabe et positivt grønt regnskab på: Vindmøller kan opføres på havet. Solceller skæmmer ikke landskabet på samme måde som vindmøller, der kan ses på lang afstand. Og biogasanlæg kan ligge et sted i landskabet, der ikke skæmmer.

Ifølge mine oplysninger, så produceres der allerede nu mere strøm i Tønder kommune, end vi forbruger.

Så min appel til politikerne er: Sørg nu for at tænke jer godt om, gør jer umage og brug andre værktøjer til udvikling.

Vis hensyn til naturen og det store flertal i kommunen, der ønsker at bevare det helt unikke område vi bor i.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Ført bag lyset

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Billund

Første kandidat har meldt sig: Peter Fredensborg vil være borgmesterkandidat

Annonce