Annonce
Vejen

UdviklingVejen mødes til genforeningsfest

UdviklingVejen uddeler erhvervsprisen, som i fjor gik til KE Fibertec A/S, ved genforeningsfesten i slutningen af august. Arkivfoto: Jørgen Schultz
Annonce

Vejen Kommune: Nedlukningen på grund af Covid-19 har også ramt medlemmerne i UdviklingVejen, hvor årsmødet og generalforsamlingen tidligere på sommeren måtte afvikles virtuelt.

Med den trinvise genåbning er der nu inviteret til genforeningsfest, som skal holdes på Hotel Skibelund Krat tirsdag den 25. august.

Genforening fejres, fordi coronakrisen har holdt medlemmerne adskilt i foråret, det er samtidig 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark, og endelig skal dygtige ledere, som forener og inspirere, fejres. Det sker ved uddelingen af den årlige erhvervspris.

Ved festen bliver der også sat fokus på, hvordan humor kan bidrage til god ledelse ved Rune Green og ikke mindst dyrke hinandens nærvær gennem netværk.

Nærmere oplysninger om festen vil løbende tilgå her, og fremgå på UdviklingVejens forskellige platforme hen over sommeren, hvor der også er tilmelding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Politiet efterlyser 30-årig kvinde

Annonce