Annonce
Sønderjyske Fodbold

Udvist SønderjyskE-spiller havde nervepirrende tid på tribunen

Julius Eskesen fik rødt kort efter en time og var lettet over at se holdkammeraterne forsvare føringen kampen ud. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Julius Eskesen roste holdkammeraterne for at fighte sejren hjem i undertal.

Den sidste halve time af den sønderjyske pokaltriumf mod AaB var uden Julius Eskesen. SønderjyskE's midtbanespiller fik sit andet gule kort, da han lod sig falde i en duel med en modspiller.

- Jeg tænkte, at han godt kunne dømme den, men jeg følte også bare, at jeg prøvede at trække mig fra en duel. Da han så hev det op, tænkte jeg bare "fuck". Nu skal de andre bare fighte den hjem. Og så var det bare helt vanvittig nervepirrende ude på tribunen, sagde Eskesen efterfølgende.

Og det var ikke nogen rar følelse at sidde i skammekrogen.

Annonce

- Mega dårligt, sagde han om oplevelsen.

- Men hvis der er noget, vi kan, så er det at forsvare sådan en hjem. Så jeg troede selvfølgelig på, at de kunne klare den hjem.

Eskesen glædede sig over at se hver eneste spiller opveje tabet af holdkammeraten.

- De arbejdede helt sindssygt, og dem, der kom ind fra bænken viste nye sider af sig selv, som de måske ikke havde vist før. Det var bare for fedt, mente han.

Overlevelse er vigtigst

Undervejs i kampen tænkte det tidligere OB-talent ikke over, at han var i gang med en finale.

- Når man spiller, har man fokus på de ting, der er blevet sagt og holder sig til gameplanen. Selvfølgelig tænker man lidt over det , men umiddelbart var det bare en kamp, der skulle vindes, sagde han.

Lørdagens superligakamp mod OB bliver uden Eskesen, der nu har karantæne. Og han tænker slet ikke på de europæiske kampe, der venter som belønning for pokalsejren.

- Der er jeg slet ikke endnu. Det handler 100 procent om overlevelse først. Nu kan jeg ikke være med på lørdag på grund af en karantæne, men det er jo stadigvæk med det in mente, at vi skal overleve. Det er det klart vigtigste for os, siger Eskesen, som ikke tror, det bliver svært at komme ned på jorden inden på lørdag.

- Nej, jeg tror, det ligger lidt til klubben med ydmyghed og hårdt arbejde. Og så tror jeg kun, at det er et selvtillidsboost.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce