Annonce
Esbjerg

Uenighed bag fyring af direktør i Esbjergs største boligforening

Peter Sandager er fortid som direktør Esbjergs største boligforening, Ungdomsbo. Uenighed om boligforeningens kurs er forklaringen, oplyser formanden. Arkivfoto
Det vakte opsigt, da Esbjerg og omegns største boligforening forleden meddelte, at direktøren gennem syv-otte år er fratrådt øjeblikkeligt.

Esbjerg: Ingen havde vel forventet, at Peter Sandager, direktøren for Esbjerg og omegns største boligforening, Ungdomsbo, ville holde lige så længe som sin forgænger på posten, Tonny Nissen, forretningsfører gennem 44 år.

Alligevel kom det som en gedigen overraskelse for de fleste, at den store boligforening fredag oplyste, at organisationsbestyrelsen med øjeblikkelig virkning har indsat ny en direktør, der erstatter Peter Sandager, som fik syv-otte år på posten.

I pressemeddelelsen oplyser Claus Peter Aanum, formand for Ungdomsbos bestyrelse, at man har ønsket en ny profil til at varetage den daglige ledelse, og at man derfor har ansat Flemming Agerskov Christensen som ny direktør.

Flemming Agerskov Christensen, 55 år, har hidtil udfyldt rollen som projektchef i Ungdomsbo, og boligorganisationen er således på jagt efter en ny person på den post.

Den enkelte forklaring er, at vi og Peter Sandager ville forskellige steder hen i forhold til forskellige projekter.

Claus-Peter Aanum, formand, Ungdomsbo

Annonce

Ingen kommentarer

Uden at gå i detaljer oplyser Claus Peter Aanum, at det var uenighed, der ledte til bruddet mellem Ungdomsbo og Peter Sandager.

- Den enkelte forklaring er, at vi og Peter Sandager ville forskellige steder hen i forhold til forskellige projekter. Derudover har jeg ikke mere at tilføje, fortæller Ungdomsbo-bestyrelsesformanden.

Han ønsker som nævnt ikke at uddybe uenighederne eller oplyse, hvilke projekter uenighederne knytter sig til, men ifølge avisens oplysninger har der længe været utilfredshed med Peter Sandagers ledelsesstil, ligesom der har også været utilfredshed med ham fra de andre boligforeninger.

Peter Sandager, der privat er bosiddende i Strib ved Middelfart, er fratrådt med øjeblikkeligt virkning og har overladt kontoret på Nygårdsvej til Flemming Agerskov Christensen.

Claus Peter Aanum ønsker ikke at oplyse, hvad det koster at komme af med Peter Sandager, som skal have løn i det næste halve år.

JydskeVestkysten har været i kontakt med Peter Sandager, der ikke ønsker at kommentere afskedigelsen:

- Jeg henholder mig til den aftale, jeg har indgået med Ungdomsbo, siger han.

Ungdomsbo administrerer op imod 4.000 boliger i Esbjerg og på Fanø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Stil dine spørgsmål til integrationsministeren: Direkte læsermøde med Mattias Tesfaye på jv.dk

Annonce